Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

ČAKRE - TRANSFORMATORJI ENERGIJE

ČAKRE - TRANSFORMATORJI ENERGIJE

POMEN ČAKER V TELESU in kako vplivajo na počutje človeka govori kristaloterapija (zdravljenje s kristali) in kromoterapija (zdravljenje z barvami) 


Sedem čaker je pravzaprav 7 energijskih centrov v telesu. Našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno energijo, vesoljno energijo ki oziroma či, ki se pretaka po telesu od spodaj navzgor. Vsaka čakra namreč predstavlja višjo stopnjo bivanja. Vsaka od njih napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi, živčnimi spleti in žlezami. 

(kratek povzetek iz knjige Donna Vida) 

Ravno zaradi zdravljenja z barvami posebno pozornost namenjam ahatnim ploščam, ki jih postavljamo v stanovanju. Ahatne plošče so sicer umetno obarvane, vendar jim to ne spremeni  frekvence, temveč jo obogati. Prav zanimivo je spremljati in opazovati ljudi, ki si v moji trgovini izbirajo plošče. Njihova lepota te prevzame, barve očarajo, ko pa vidijo njeno delovanje pa je to nekaj neprecenljivega.  


Duhovni svet temelji na pravilih uravnovešenih energij in ravno čakre v človeškem telesu prinašajo notranji energiji vso potrebno duhovno moč in pogum, ki ju potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih ovir. Kdor ni pogumen tudi duhovno, se mu čakre zapirajo in to vodi v slabše počutje, saj je notranji nemir vse močnejši in nas oddaljuje od našega zdravja. Odpirajo pa se na podlagi iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira vrata notranjega miru.