Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - AMETIST V MOŠNJIČKU

  • Šifra: 1000207
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.00€

  • Brez DDV: 1.64€

Žepni mineral - AMETIST V MOŠNJIČKU

Ametist je kristal harmonije in partnerstva. Njegova vijolična barva pomirja duha in podarja duhovne vrednote. 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih. 


Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.

 

V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.


Lastnosti minerala: AMETIST - KRISTAL SPIRITUALNOSTI

Uporaba: pripisujejo mu moč, da spodbuja zmernost, krepi zavest o sebi, kar omogoča nadzor nad energijskimi blokadami, podzavestnimi reakcijami in raznimi zasvojenostmi.
Priporočamo ga za dobro spanje pod vzglavnikom, lahko v prostoru, kjer izboljša atmosfero. Ker prebija blokade deluje tudi pri glavobolih, zobobolih in raznih drugih bolečinah. Dobra je preventiva pred piki žuželk in klopi, hkrati pa blaži srbenje po piku.

Vibracija: je duhovni kamen in razvija "šesti čut", hkrati privablja pravega partnerja, tudi v smislu programiranja zelo uporaben za razvoj duhovnih vrednot.
Izvor imena: grško amethustos - pomeni neopijanjen

Čakra: 6. čelna in 7. kronska 
Element: voda-ogenj 

Velikost
Velikost artikla 2 - 3 cm (od 20- 40 gram). Od velikosti in vrste minerala je odvisno kakšne bodo spremembe v telesu-.
Material
Barva Vijolična z vključki. Minerali so sliki primerljivi
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Ametist, ametist s kremenom
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v darilnem mošnjičku iz blaga
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Vijolična barva: občutek lahkotnosti, odganja škodljive mikroorganizme, ljubezen, sreča (6. in 7. čakra)
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA