Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 15€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - AQUA AURA 2-2,5cm

  • Šifra: 1006100
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 10.31€

  • Brez DDV: 8.45€

Žepni mineral - AQUA AURA 2-2,5cm

PRIJATELJ ZA SREČO - 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Lastnosti minerala: AQUA AURA- MINERAL KOMUNIKACIJE
UPORABA danes: pripisujejo ji moč spodbujanj Jaasne komunikacije, zato je odličen kristal za zdravljenje n uglaševanje z angelsko sfero.   
           
Med drugim prinaša novo življenjsko strukturo v razmišljanju in delovanju.Pomaga preseči negativna čustva jeze, strahu in bojazni.       
             
               
Ne glede na to, da  je barva kristala kombinacija kamene strele in obsevan s 24# zlatom ima uravnoteženo energijo, ki omogoča, da se sam čisti.                   
           
                
VIBRACIJA: povečuje nivo energije v telesu in mislih, da se osredotočite. Prinaša jasnost, čisti negativnost in  odpira vašo povezavo z Božansko energijo v vas.           
               
                

Velikost
Velikost artikla Od 2 - 2,5 cm
Material
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Aqua aura, žepni mineral, pakiran v darilni mošnjiček.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Brezplačni mošnjiček iz blaga!
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Zlato barvo običajno povezujemo z zaščito.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Piramida kamena strela 4cm

Piramida kamena strela 4cm

PIRAMIDA iz minerala Kamena strela    Piramide so poznali v vsej človeški zgodovini. Arheo..

20.56€ Brez DDV: 16.85€