Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Lemurijski kristal kamena strela 6-7 cm

  • Šifra: 1008744
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 25.85€

  • Brez DDV: 21.19€

Lemurijski kristal kamena strela 6-7 cm

LEMURIJSKI KRISTAL s prečnimi črtami za meditacijo

Lemurijski kremen je kristal s posebno močjo, saj naj bi bili posebej programirani z ogromnim znanjem, ki se skrivajo v obliki prečnih črt na ploskvah kremena.


Lemurijski kristali so znani kot glavni zdravilci »master healer«, kateri naj bi prenašali sporočila iz izgubljene celine Lemurije. 

Meditirajte s kristalom Lemurijskega kremena, tako da ga držite na čakri tretjega očesa, pustite, da se zbudijo vaši notranji občutki, da začnete videti globlje razumevanje življenja. Kristal nam pokaže, da smo vsi usklajeni z energijo narave in drugimi, da razumemo, da ne bomo nikoli sami, ne glede na situacijo.

Meditacija poteka tudi tako, da se v alfa stanju počasi premikamo po prečnih črtah in se poglabljamo v njihovo prvobitno informacijo.

Kristalov semen Lemurian nikoli ni treba očistiti zaradi informacij, ki jim jih vlivajo že Lemurci. Ti kristali so podobni banki podatkov, ki naj bi hranila informacije, ki jih je treba posredovati drugim in jih nikoli ne izgubiti.


Menijo, da je bila Lemurija otok, ki je nekoč obstajal nekje v Tihem oceanu. Podobno kot Atlantida naj bi imeli tudi njeni ljudje ogromno starodavne tehnologije in znanja, ki daleč presega to, kar danes razumemo.

Iz zgodovine: otok naj bi morje pogoltnilo in popolnoma uničilo. Preden se je zgodila ta katastrofa, naj bi zelo majhna skupina ljudi lahko pravočasno pobegnila z otoka in s seboj vzela kristale polne znanja. Rečeno je, da ko enkrat zadenejo zemljo, so ta močna orodja hitro pokopali zaradi strahu pred padcem v napačne roke. 


Stari Lemurijci so bili zelo duhovni ljudje in so želeli svoje znanje deliti z drugimi.


Pomen barv: 

POMEN BARVNIH NIANS ZARADI VKLJUČKOV ELEMENTOV: 
POMEN IN VIBRACIJA 
Rdečkasto, roza-rjavo obarvani - zaradi primesi železove rude Prizemljevanje, močna povezava z materjo Zemljo, Čakra: 1. in 4. 
Roza obarvani - zaradi primesi litija Čustveno uravnovešanje, Čakra: 4. 
Jasen, jasno-bel kremen, čist (brez vključkov) razen silicija Jasne zbrane misli, čista energija, krepitev energije, Čakra: 7. 8. 
Dimno rjava, zlata  Odstranjevanje strupov iz telesa, čiščenje, zaščita, Čakra: 1., 2., 3. 


Lastnosti kamene strele: Večje kose dragih in okrasnih kamnov uporabljamo kot okrasne kamne v bivalnih prostorih,  kjer nam s svojo lepoto in vibracijo dvigajo razpoloženje. Od namena posameznega prostora pa je odvisno, kateri okrasni kamen-mineral bomo vanj namestili. 

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

Delovni prostor (pisarna, dnevna soba) 

citrin

tigrovo oko

granat

rubin

turmalin

heliotrop 

Primerni energijsko aktivni minerali 
Dnevna soba

ahat

ametist

lepidolit

roževec

selenit

Umirjeni toni, tukaj so primerne tudi piramide, geode, plošče saj simbolizirajo zbiranje in usmerjanje energij
Spalnica

avanturin

roževec

kunzit

selenit

Postavimo izrazito nežne minerale, v katerih naj prevladata elementa voda ali zraka
Kopalnica

lunin ali mesečev kamen

akvamarin

ahat

kalcit modri, zeleni 
Postavimo minerale, ki osvobajajo in umirjajo
Hodnik, predprostor

črni turmalin

hematit 

geoda kamena strela 
Za zaščito pred slabimi energijami in vdori negativnih energij 
Pisarne, prostor z računalniki, wifi napravami

malahit

hrizokola

črni turmalin

kamena strela

Za zaščito prostora pred raznimi negativnimi sevanji postavimo minerale, ki vsebujejo baker, da ga čim bolj nevtraliziramo

 Velikost
Velikost artikla Mineral s kristalnimi ploskvami je v velikosti od 6 do 7/7,5 cm, nepravilna piramidna oblika
Namen
Postavitev v prostoru Mineral postavimo v prostor, kjer bo s svojo vibracijo, barvo in obliko prostor polepšal in dvignil frekvenco na višjo raven. S tem bomo razveselili prav vse v prostoru, tudi rože bodo bolje uspevale
Vibracija minerala Uporaba: kot okrasni kamen v prostoru izboljšuje atmosfero, saj je nosilec univerzalne energije. Zelo široka je njegova uporaba v zdraviteljstvu. Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.
Material
Barva Bela barva; simbolika barve: duhovnost, čistost, usmerjenost navzven, zaščita
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na zmerno sončno svetlobo za nekaj časa. Pri lemurijskih kristalih velja pravilo, da so prvotno že informirani, ampak vsaj pod vodo jih sperite, da izbrišete prstne odtise drugih ljudi.
Uporaba Mineral lahko uporabljamo zgolj kot okras v prostoru, lahko pa ga uporabljamo za pomoč pri alternativnem zdravljenju in dvigu vibracije v prostoru, postavitvi kristalne mreže v prostoru. Predvsem se priporoča meditacija, ki poteka tudi tako, da se v alfa stanju počasi premikamo po prečnih črtah in se poglabljamo v njihovo prvobitno informacijo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Ametist igla 6 cm

Ametist igla 6 cm

Ametist je kristal harmonije in spiritualnosti. Ponujamo vam ga v obliki igle, ki jo uporabite za ug..

12.90€ Brez DDV: 10.57€

Lemurijski kristal kamena strela 3-4 cm

Lemurijski kristal kamena strela 3-4 cm

Lemurijski kremen je kristal s posebno močjo, saj naj bi bili posebej programirani z ogromnim znanje..

12.25€ Brez DDV: 10.04€

Črni lemurijski žad 2-3 cm

Črni lemurijski žad 2-3 cm

Kristal črni lemurijski žad je darilo bogov in kitajskih vladarjev, blaginje in pretoka po meridiani..

5.80€ Brez DDV: 4.75€