Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Piramida obsidian črni 4cm

 • Šifra: 1002818
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Prenos Opis: click to download pdf
 • 14.95€

 • Brez DDV: 12.25€

Piramida obsidian črni 4cm

PIRAMIDA iz minerala Črni obsidian


Piramide so poznali v vsej človeški zgodovini. Arheologi so prvotno bili mnenja, da so to le svetišča in grobnice, vendar pa so kmalu spoznali, da so imele mnogo mogočnejši in skrivnostnejši pomen. Njihove skrivnosti vedno znova odkrivajo, vendar znanstveniki javno priznavajo, da jih še dandanes ne znajo pojasniti. 


To so tako močna dejstva, da so znanstveniki pričeli iskati možnosti, kako te učinke približati širšemu krogu ljudi. Ugotovili so, da imajo tudi pomanjšane piramide popolnoma enake lastnosti, zraven pa še dodatno:

 • NEVTRALIZIRAJO VSA ŠKODLJIVA SEVANJA
 • OZDRAVIJO VELIKO VRST BOLEZNI
 • ODPIRAJO ČAKRE 
 • CELIJO AURO
 • IZŽAREVAJO POZITIVNO ENERGIJO
 • VPLIVAJO NA VSAKOGAR, KI SE ZADRŽUJE V OBMOČJU NJIHOVEGA DELOVANJA


Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 


Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. 
Velikost
Velikost artikla Piramide je velikosti: dolžina-širina: 4,0 cm, višina do 4,0 cm.
Namen
Postavitev v prostoru Piramide postavimo v nevtralni kot/prostor. Zaradi lastnosti piramide, da oddaja in razprši energijo v prostor jih ne postavljamo ob tv sprejemnike in druge izvore električnih sevanj. Postavimo jo lahko tudi v hodniku ali pri vhodnih vratih, da se prepreči vdor slabih energij.
Vibracija minerala Vibracija: S polaganjem na prizadeto mesto nevtralizira bolečine in razbija blokade. Mineral nas zaščiti pred slabimi energijami iz okolja in ljudmi.
Material
Obdelava materiala Minerali je poliran in oblikovan v obliko piramide.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Piramida z opisom in navodilo o načinu uporabe. Piramido prejmete v lepi kartonski embalaži, zaščiteni zaradi transporta.
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Piramidna oblika simbolizira zbiranje in usmerjanje energij. Mineralov takšnih oblik v nakitu običajno ne nosimo, ampak jih uporabljamo npr. v skupinskih meditacijah, kot zbiratelje in oddajnike energij na željeno mesto.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, ne speremo pod tekočo vodo, ker je topen v vodi, le postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Nevtralizirajo škodljiva sevanja, zdravijo več vrst bolezni, z njimi izvajamo terapijo, odpirajo čakre, zdravijo auro, izžarevajo pozitivno energijo ima vpliv na ljudi, živali in rastline v prostoru

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Piramida 7 čaker

Piramida 7 čaker

PIRAMIDA S SEDMIMI MINERALI   ČAKRA PIRAMIDA s sedmimi vibracijami in barvamiPiramide so p..

14.91€ Brez DDV: 12.22€

Piramida šungit 5 x 5 cm

Piramida šungit 5 x 5 cm

PIRAMIDA ŠUNGIT   Piramide so poznali v vsej človeški zgodovini. Arheologi so prvotno bili..

28.89€ Brez DDV: 23.68€

Piramida šungit 9 x 9 cm

Piramida šungit 9 x 9 cm

PIRAMIDA iz minerala ŠUNGIT   Piramide so poznali v vsej človeški zgodovini. Arheologi so ..

95.79€ Brez DDV: 78.52€

Piramida šungit 3,8 x 3,8 cm

Piramida šungit 3,8 x 3,8 cm

KRISTALNA PIRAMIDA ŠUNGITŠungit je neke vrste energetsko orodje za zaščito prostoraPiramide so pozna..

18.85€ Brez DDV: 15.45€