Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Ahat - plošča rjava, 8 - 10 cm

  • Šifra: 1004005
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.70€

  • Brez DDV: 7.95€

Ahat - plošča rjava, 8 - 10 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - 


Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z zemljo. Podpira notranjo stabilnost in razvoj. Hkrati je ahat mineral dinamičnosti, saj spodbuja medsebojne odnose in vpliva na regeneracijo in rast.  

Odlično se znajde v prostoru, kjer deluje kot generator življenjske energije. Njegovo vibracijo lahko okrepite na ta način, da za ploščo postavite prižgano svečo, saj bo ogenj na ta način zažarel skozi ploščo, ki se bo ogrela. Njegova toplina seva v prostor in oddaja toplo vibracijo.


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete zase najboljšo kombinacijo:  

 KUHINJApogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit 
 SPALNICAvijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen
 DNEVNA SOBAcitrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Ahat postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo. Okrepite jo s svečo.
 KOPALNICAakvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce.
 PISARNAturmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, ahatna plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali


  •  Lastnosti minerala: AHAT  - KRISTAL DINAMIČNOSTI

    Uporaba: na duhovni in mentalni ravni ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu cilju. Za te učinke je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru, saj določene spremembe v nas povzroča že sam pogled na njihove pestre oblike in prijetne barve. Na fizični ravni je pomemben za vzpodbujanje regeneracije in rast.    


Velikost
Velikost artikla Od 8 - 10 cm, plošče so nepravilni krogi
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi, Odtenki od svetlo sive, rjave, do temnejših vključkov. Ločimo jih po značilnih črtah, krogih, ki objemajo mineral.
Obdelava materiala Visoko polirana plošča ahata, ki jo lahko postavite na plastično ali leseno stojalo. Leseno stojalo najdete v rubriki darilni on okrasni program (embalaža, mošnjički)
Vrsta materiala Ahat, mineral (naravne barve)
Vsebina
Ob naročilu prejmete Ahatna plošča z opisom o mineralu
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.
Simbolika barve Rjava barva: povezuje nas z materjo Zemljo, daje občutek za fizično realnost
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral lahko postavimo ob računalniku, tv sprejemniku, saj na ta način varuje pred sevanji, lahko pa ga nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, tem mineralom pravimo žepni minerali
Vibracija in namen Splošno o ahatu: je kristal dinamičnosti, spodbuja pozitiven odnos, za to je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru.Ahate tudi umetno barvajo, vendar se z barvanjem ohrani lastnost samega minerala. Ahate izdelujejo tudi v razne amulete in drugi nakit, zelo dobre so geode za postavitev v prostoru in plošče, ki preprečujejo razna sevanja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Ahat - plošča zelena, 10 - 12 cm

Ahat - plošča zelena, 10 - 12 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z z..

12.51€ Brez DDV: 10.25€

Ahat - plošča zelena, 12 - 15 cm

Ahat - plošča zelena, 12 - 15 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z z..

15.56€ Brez DDV: 12.75€