Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Oniks mini kristali za izdelavo nakita in ustvarjanje (100 gram)

  • Šifra: 1005779
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 7.50€

  • Brez DDV: 6.15€

Oniks mini kristali za izdelavo nakita in ustvarjanje (100 gram)

Mini kristali iz oniksa so pripravljeni za izdelavo energijskih slik in mandal - za ustvarjanje (100 gram)

Velikost kristalov 4mm - 7 mm, ploščate in okrogle oblike


V paketu prejmete 100 gramov poliranih kristalov oniksa, s katerimi si lahko ustvarite svojo barvno mavrico v stanovanju. Iz njih lahko sestavite svojo kristalno mrežo, razne geometrijske like, ki so bogati po svoji simboliki, ali pa energijsko očiščene postavite v stekleno ali kristalno posodo - nastala bo skleda bogastva. 


LASTNOST KRISTALA GRANAT: V paketu smo za vas pripravili: oniks- kristal zaščite in odboja slabih energij iz okolja in ljudi. To je kristal poguma in prizemljitve, učinkovito aktivira 1. čakro, še posebej primeren za ljudi, ki potrebujejo pogum, moč in samozavest.  

Barva: črna, neprosojna na soncu vendar z močnim odsevom (leskom). 


VIBRACIJA KRISTALA: njegova vibracija je močna in prebojna. Odličen kristal za plahe ljudi in tiste, ki potrebujejo element zemlje, saj pomaga aktivirati 1. čakro.  


Ti mini kristalčki so primerni tudi za ustvarjanje energijskih slik, mandal in drugih energetskih podlag. Lahko jih prilepite na podlago z različnimi lepili za ustvarjanje nakita in slik. 


Ob naročilu prejmete opis o mineralu, s katerim si pomagate pri izdelavi slike, saj boste v opisu našli motiv za izdelavo.  


Sončna svetloba pozitivno vpliva na obrambne mehanizme telesa in v možganih sprošča hormon sreče serotonin. Srečni smo lahko tudi, če si življenje obogatimo z minerali in ustvarimo kristalno mrežo doma. 


Velikost
Velikost artikla Velikosti so od 0,4 - 0,7 cm
Namen
Postavitev v prostoru Z malimi minerali si lahko ustvarite svojo energijsko kristalno mrežo (uporabite domišljijo ali si pomagajte z rubriko kristalne mreže). Te minerale lahko postavite v kristalno posodo in nastala bo skleda bogastva.
Material
Vrsta materiala Polirani manjši minerali nepravilnih oblik od ovalnih do okroglih
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Postopek: vsaj 2 minuti spirajte pod tekočo vodo, nato kristale postavite za 2 - 3 ure na zmerno jutranjo sončno svetlobo. V primeru, da se z minerali zdravite, jih polagate na telo, priporočamo pogostejše mentalno čiščenje, čiščenje med meditacijo, z nihalom, s svečo, oziroma izberite svoj najljubši način.
Vibracija in namen Spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral, da je to vaš prijatelj za srečo, zato z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Granat - polirani mineral

Granat - polirani mineral

DARILO NARAVE - Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam..

5.45€ Brez DDV: 4.47€

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

GEODA AMETIST - je kristalna oblika geode, v kateri je ogromno piramid. Za piramide je znano, da zdr..

10.07€ Brez DDV: 8.25€

Zapestnica oniks na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

Zapestnica oniks na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

ONIKS  - kristal brezkompromisnosti    VIBRACIJA KRISTALA: Obeske iz oniksa..

7.60€ Brez DDV: 6.23€