Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Informacije o dostavi

Osebni prevzemi

Naročene minerale lahko stranke prevzamete osebno v trgovini v Celju, na naslovu trgovine Adamas, Ljubljanska cesta 8, in sicer vsak delovni dan od ponedeljka do petka v času odprte trgovine in sicer:
Ponedeljek - Petek: 09.00 – 16.00 ure
Sobota: Po dogovoru

V primeru, da v tem času ne morete prevzeti željenih artiklov nas prosim pokličite na tel. št. 03-5442-180, poskusili se bomo dogovoriti za najbolj ustrezen čas.

Reklamacije in odstop od nakupa

V primeru, da je bil poslan napačen artikel, ali je ta poškodovan, nam prosim sporočite na: minerali@t-2.si in problem bomo skupaj hitro rešili.

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh vrnete naročen izdelek brez razloga, mi pa vam vrnemo denar. Pogoj je, da je vrnjen izdelek nepoškodovan in neuporabljen, v originalni embalaži. Vaš strošek je le poštna storitev za vračilo blaga.

Načini dostave

Pošiljko vam na dom dostavi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, običajno že naslednji delovni dan, ko je bila odposlana. V primeru vaše odsotnosti poštar pusti obvestilo, pošiljko pa lahko v 15. delovnih dneh prevzamete na vaši pošti. Stroški pošiljanja za pošiljke do vrednosti 30,00 eur znašajo 3 EUR. Pri naročilu s plačilom po povzetju od sedaj ne plačate več provizije Pošti Slovenije! Lahko pa se odločite za osebni prevzem in se izognete plačilom poštnine.

Novost za naše kupce: pri naročilu nad 30,00 eur vam paket pošljemo brez stroškov – poštnina gratis!