Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Gu Sha ROŽEVEC in masažna kroglica v kompletu

  • Šifra: 1006915
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 22.25€

  • Brez DDV: 18.24€

Gu Sha ROŽEVEC in masažna kroglica v kompletu

Gu Sha - kristal roževca za srečo in ljubezen do sebe


Posebej oblikovano roževec v velikosti 7x5 cm je namenjen razvajanju obraza in dekolteja. S polaganjem na predel obraza pa se počutimo bolje in sproščeni. 

V kompletu prejmete tudi kroglico iz roževca, ki je vgrajena na palčki iz medenine in se vrti s premikanjem palčke. Uporabljamo jo za glajenje okoli oči, saj je lažja kot roler. 

Roževec je lahko vaš spremljevalec vedno in povsod.  


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Energija minerala se z uporabo vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 

Lastnosti minerala:  ROŽEVEC

Vibracija: njegova vibracija pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega. Roževec je sicer kristal sreče, ljubezni in prijateljstva. Njegova vibracija je nežna, podpira srčno čakro in jo odpira in naravna na pravo vibracijo.

Barva: rožnata, intenzivno roza (izbrani rožnati kremen)
Element: vodaVelikost
Velikost artikla 7,5 x 4,5 cm - gu-sha kroglica premera 2 cm na medeninasti palčki
Material
Barva Intenzivno roza
Vrsta materiala Roževec v polirani in posebni obliki za masažo obraza in dekolteja
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral pakiran v embalažo.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravne minerale, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar sliki primerljivi.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral uporabljamo za masažo obraza in dekolteja. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

VALJČEK, roler roževec z 2 glavama

VALJČEK, roler roževec z 2 glavama

VALJČEK iz roževca  Roler iz kristala je pomočnik pri glajevnju manjših nepravilnosti na kožiVi..

19.89€ Brez DDV: 16.30€

Srce iz minerala selenit za meditacijo 6x5 cm

Srce iz minerala selenit za meditacijo 6x5 cm

Srce je danes simbol ljubezni, prijateljstva in čistega srca. Podariti svoje srce je enostavno, pris..

12.55€ Brez DDV: 10.29€

Oznake: Gu sha