Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Dravit - kristal prenove 2-2,5 cm

  • Šifra: 1000407
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 8.20€

  • Brez DDV: 6.72€

Dravit - kristal prenove 2-2,5 cm

DRAVIT - kristal, ki prevzame z obliko in nežno vibracijo


Velikost kristalov: 2 - 2,5 cm, ploščate oblike z zaključkom na obeh straneh 

Oblika:  Običajno ima obliko stebričastih kristalov s prevladujočo tristrano in podrejeno šeststrano prizmo, na katerih so lahko izražene vzdolžne brazde. Na obeh koncih zaključeni kristali nimajo nujno enakih oblik “vršnih” kristalnih ploskev. Večinoma so to enostavne ali kompleksne trigonalne piramide, ali pinakoid.


Lastnosti: deluje na regeneracijo celic in tkiva, ter pomaga pri kožnih boleznih. Njegova vibracija vodi k vživetju v čustva drugih in s tem k občutku razumevanja tako v družini, kot  v skupini. 

Uporaba: na duhovni in mentalni ravni spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu cilju. 


Barva: rjava, smolnatega izgleda, lahko tudi črna - z možnimi belimi ali črnimi vključki 
Element: zemlja-voda

Nekaj zanimivosti iz Wikipedije: Dravit je mineral rjavega magnezijevega turmalina. Na Dobrovi pri Dravogradu ga je leta 1883 našel avstrijski mineralog Gustav Tschermak. Poimenoval ga je dravit, po Dravi. Rjavi turmalin, najden v Dobravi pri Dravogradu je pred tem omenil že Zeparovich v leksikonu o mineralih leta 1873.
Klasično nahajališče tega redkega minerala je precej izropano in se nahaja na pobočju nad naseljem. Večina pobranih kristalov se nahaja izven Slovenije.
Velikost
Velikost artikla Velikosti so od 2 - 2,5 cm/premer 1 cm
Namen
Postavitev v prostoru Z malimi minerali si lahko ustvarite svojo energijsko kristalno mrežo (uporabite domišljijo ali si pomagajte z rubriko kristalne mreže). Te minerale lahko postavite v kristalno posodo in nastala bo skleda bogastva.
Material
Barva Rjava, lahko tudi črna, smolnatega izgleda
Vrsta materiala Surovi kristali nepravilnih oblik
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Postopek: vsaj 2 minuti spirajte pod tekočo vodo, nato ga postavite za 2 - 3 ure na zmerno sončno svetlobo. V primeru, da se z minerali zdravite, jih polagate na telo, priporočamo pogostejše mentalno čiščenje, čiščenje med meditacijo, z nihalom, s svečo, oziroma izberite svoj najljubši način.
Vibracija in namen Spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral, da je to vaš prijatelj za srečo, zato z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

GEODA AMETIST - je kristalna oblika geode, v kateri je ogromno piramid. Za piramide je znano, da zdr..

13.24€ Brez DDV: 10.85€

Kristalna mreža za ljubezen

Kristalna mreža za ljubezen

MREŽA ZA LJUBEZEN - Sestavite mrežo iz: 12 konic kamene strele, 10 kos roževca in srce roževca ..

25.50€ Brez DDV: 20.90€

Avanturin za polaganje

Avanturin za polaganje

AVANTURIN ZA POLAGANJE  Je mineral motivacije in blaginje Minerali so namenjeni polaganju na me..

7.50€ Brez DDV: 6.15€