Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Kristalni paket - kristali z zvokom, ženski komplet

  • Šifra: 100888
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 43.99€

  • Brez DDV: 36.06€

Kristalni paket - kristali z zvokom, ženski komplet

KRISTALNI PAKET zate in zanj

https://youtu.be/2El5YvteIzI

ZALJUBI SE vase – KRISTAL IN ZVOK

Poglobitev vase in samo-masaža s kristali in kristalnim zvokom

‘Sprostitev, uživanje in prizemljitev’

Predstavljam ti poseben zdravilni obred zate, samo-masažno tehniko in meditacijo s kristali in kristalnim zvokom. Kadarkoli v dnevu, ko potrebuješ čas, mir, tišino, hkrati pa, ko želiš nekaj prijetnega storiti zase, za svoje telo in se malce ‘pocartati’, ti je lahko v pomoč kristalni produkt, ki je osnovan na harmoniji z naravo in s tvojim telesom. Trije kristali (selenit, srce roževec in karneol zanjo ter selenit, tigrovo oko/hematit  in srce avanturin zanj) so namenjeni, da te sprostijo, uravnovesijo in prizemljijo. Z vajami, ki jih prejmeš zraven, se lahko maziliš in ustvariš meditacijo kot igro, s posebnim kristalnim zvokom, ki ga zraven poslušaš, pa je ta obred še zdravilnejši, prenos energije je hitrejši in globlji.

PAKET vsebuje:

* milni kamen selenit

* srce iz roževca

* masažna kroglica karneol

* USB zvočni zapis 45min

* uvodna video predstavitev 

OPREDELITE NAMENPred izvedbo se odločite kaj je vaš namen, saj kristali in zvok pomagajo podpreti cilj, namen ali željo. Poglobite se vase in samo-masaža s kristali in kristalnim zvokom bosta okrepila delovanje.
IZBERITE PRIMEREN PROSTOR Namig: bolj kot prostor je pomemben partner, s katerim boste izvajali meditacijo z zvokom, primerna naj bo velikost, da lahko udobno sedete in se sprostite.  
IZBERITE USTREZNO MESTOZa postavitev in izvedbo potrebujete topel prostor, da se udobno namestite in začnete z vajo, ki je prikazana na uvodnem delu usb ključka. Prepustite se glasbi, zvoku, dovolite, da vas popelje na čudovito pok kristalov in zvoka tibetanskih posod, lire, gonga, pršenju dežja,... začutite - povežite se. 
PRISLUHNITE INTUICIJI, VPRAŠAJTE ZA NASVETOsnova notranjega miru se skriva v skladnosti doma, zato ne odlašajte, poiščite svoj notranji mir, partner ali otroci vam lahko pri tem pomagajo. Povežite se z energijami okoli vas. 
OČISTITE PROSTORPred izvajanjem božanja samega sebe/ali v paru energijsko očistite prostor na svoj najljubši način (kadila, sveča, palo santo-sveti les) 
POSTAVITEV 

Zaupajte svoji intuiciji, notranjemu vodstvu in ustvarjajte ob prijetni glasbi, svečah, z ljubo osebo izvajajte gibe, naj vas glasba in kristali pobožajo. 

MEDITACIJA ZA KREPITEV Z izbranimi zvoki boste dosegli močan pretok, meditacija bo intenzivnejša, kristali bodo dvignili frekvenco na višjo raven. 
ZAHVALA Nikar ne pozabite, da niste sami na tem svetu, da so bitja višja od nas vseh, ki nam pomagajo uresničevati želje. Meditacijo končajte s hvaležnostjo in izrekanjem pozitivnih afirmacij o tem, kako so se vaše misli, predstave, besede in čustva sprostili, kako so se kristali in zvok združili in povezali v višje dobro. 

Naročilo lahko opravite tudi na spletni strani: www.zvocni-spa.si/izdelek/kristalni-paket   /Tjaša Cepuš 
Kristalni paket za 1 osebo – kristali in kristalni zvok za poglobitev vase in samo-masažo – Zvočni SPA (zvocni-spa.si)

Namen
Postavitev v prostoru Kristali so namenjeni ohranitvi in vzpostavitvi nežnih in srčnih energij, zavedanju le-teh in predstavljajo enost med moškimi in ženskimi energijami. Srce in osmica simbolizirate večnost, neskončnost in združitev dveh sorodnih duš v eno samo ljubezen. Uporaba v kompletu kristali z zvokom povežejo energije in dvignejo frekvenco na višjo raven.
Material
Vrsta materiala Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje. Skrbno izbrani polirani kristali v izbranih oblikah: milni kamen, srce in kroglica + USB ključek z zvočnim zapisom
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Za postavitev in izvedbo potrebujete topel prostor, da se udobno namestite in začnete z vajo, ki je prikazana na uvodnem delu usb ključka. Prepustite se glasbi, zvoku, dovolite, da vas popelje na čudovito pok kristalov in zvoka.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo minerale speremo pod tekočo vodo in postavimo na zmerno sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Uporaba Pred izvajanjem in uporabo kristalnega paketa z zvočnim zapisom (USB ključek) določite vaš namen, cilj in vaše želje. Zaupajte si, zaupajte notranjemu vodstvu, saj bo le na ta način dosežen vaš namen, cilj bo dosežen.
Vibracija in namen Ob vsaki postavitvi in uporabi kristalne mreže se boste zavedli moči in energije mineralov in kristalov. Sprejmite te pozitivne vibracije, tudi če se boste zaradi tega spremenili, sprejmite sebe in druge takšne kot želijo energije.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Kristalna mreža za skladnost

Kristalna mreža za skladnost

MREŽA ZA SKLADNOSTSestavite mrežo z minerali: 6 kos roževec, 12 kos hematit (oblikujemo srce)Postavi..

16.49€ Brez DDV: 13.52€

Angel kamena strela, kip 5 cm

Angel kamena strela, kip 5 cm

KIP ANGEL KAMENA STRELA - Angel je duhovno bitje brez telesa, ki nosi v sebi izredno modrost, v..

16.95€ Brez DDV: 13.89€

Roževec za polaganje

Roževec za polaganje

ROŽEVEC - Mineral sreče in prijateljstva - Minerali so namenjeni polaganju na me..

7.80€ Brez DDV: 6.39€

Angel kamena strela, kip 3,5 cm

Angel kamena strela, kip 3,5 cm

KIP ANGEL KAMENA STRELA - Kristal aktivacije in preboja Angel je duhovno bitje brez telesa, ki ..

14.20€ Brez DDV: 11.64€