Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Nihalo izis s 4 resonatorji iz medenine

  • Šifra: 1005694
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 22.00€

  • Brez DDV: 18.03€

Razpoložljive možnosti


Nihalo izis s 4 resonatorji iz medenine

NIHALO IZIS


UPORABA: za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, doziranje, pa tudi za diagnosticiranje in kromoterapijo, ker oddaja in sprejema vse energetske frekvence.


Pri diagnosticiranju dobimo z njim vse potrebne energetske in zdravstvene informacije.V kromoterapiji lahko drugim dovajamo z miselno opredelitvijo vse možne energetske barve, ali pa avtomatično vse potrebne energije za odpravljanje nepravilnosti energetskega sistema in potrebne energije za izboljšanje zdravja.


Če se miselno opredelimo, naj nihalo pri enaki dolžini vrvice samodejno uravnoveša vse barvne frekvence, bo začelo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri "nevtralno", kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja.


Nihalo je kot vemo, le pokazatelj odgovorov, katere mi sami sprejemamo iz univerzalnega informacijskega polja. Za dobivanje pravilnih informacij, oziroma odgovorov moramo našo zavest kolikor se da odstraniti, najbolje je izvajati diagnostiko v alfa stanju ali stanju globoke sproščenosti, mirnega okolja brez motečih faktorjev. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, pričakovanjem, željam in avto sugestijam.

Za delo z nihalom potrebujete: 

  • ustrezno nihalo
  • miren prostor
  • pripravljena vprašanja
  • rozeto (lahko pripravite tudi sami)

Material
Barva Barva medenine: rumena, ki z leti malce oksidira, se lahko očisti
Obdelava materiala Obdelava medenine v željeno obliko egipčanskega nihala Izis s 4 resonatorji, sliki primerljivo.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Nihalo in kratka navodila za uporabo, učni list
Tehnične specifikacije
Koristne, dodatne informacije Nihalo je primerno za začetnike, kot tudi za tiste, ki delo z nihalom že obvladajo. Radiestezijsko nihalo Izis, poimenovano po boginji Izidi, je staroegiptovskega izvora.
Oblika in pomen Če točno postavimo vprašanje, bo začelo nihalo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri "nevtralno", kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja. Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.
Dolžina Velikost: do 4 cm
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Glede na to, da je mineral izdelan iz medenine, ki je dober prevodnik energij, lahko nihalo pred prvo uporabo očistimo, ga speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Sicer takšna nihala čistimo mentalno, med meditacijo po obredu, ki vam je najbližji.
Uporaba Konica tega nihala stalno seva belo barvo, zato ga lahko nosimo pri sebi saj ni škodljivo. Lahko ga nosimo tudi v torbici ali mošnjičku, po opravljenem delu ga odložimo na nevtralno mesto. Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Nihalo ametist

Nihalo ametist

KRISTALNO NIHALO AMETIST  Nihalo iz ametista je namenjeno za diagnostiko in zdravljenjeNihala s..

13.85€ Brez DDV: 11.35€