Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Nihalo citrin, brušeno 3 cm

  • Šifra: 1009335
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.60€

  • Brez DDV: 13.61€

Nihalo citrin, brušeno 3 cm

NIHALO CITRIN - kristalno nihalo citrin za moč in koncentracijo 


Nihala so različnih dimenzij, oblik in iz različnih materialov. Pri delu z nihalom je najpomembnejše natančno vprašanje, izbrati pa morate nihalo, ki vam je všeč bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala.


Nihalo je kot vemo, le pokazatelj odgovorov, katere mi sami sprejemamo iz univerzalnega informacijskega polja. Za dobivanje pravilnih informacij, oziroma odgovorov moramo našo zavest kolikor se da odstraniti, najbolje je izvajati diagnostiko v alfa stanju ali stanju globoke sproščenosti, mirnega okolja brez motečih faktorjev. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, pričakovanjem, željam in avto sugestijam.


Za delo z nihalom potrebujete: 

  • ustrezno nihalo
  • miren prostor
  • pripravljena vprašanja
  • rozeto (lahko pripravite tudi sami)

Namen
Vibracija minerala Vibracija: spodbuja zmernost, krepi zavest o sebi. Je duhovni kamen, ki razvija šesti čut, pomaga pri komunikaciji in izbiri pravega partnerja. Zelo primeren za vsakodnevno uporabo, prinaša dobro spanje in vpliva na trezne misli in zbrano glavo.
Material
Obdelava materiala Mineral je visoko poliran, brušen v fasete (nepravilno piramido) .Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so primerljivi.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Navodila za uporabo, učni list
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Minerale ločimo glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.
Dolžina Velikost minerala: od 4 cm
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Nihalo lahko nosimo pri sebi, vendar vedno v zaščitni embalaži, saj gre za naravni mineral, ki je lomljiv v kolikor z njim udarimo ob/na trdo površino. Pred prvo uporabo nihalo očistimo, ga speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Nihalo kamena strela, brušeno

Nihalo kamena strela, brušeno

NIHALO KAMENA STRELANihala so različnih dimenzij, oblik in iz različnih materialov. Pri delu z nihal..

13.94€ Brez DDV: 11.43€