Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Kamena strela piramida ravno dno 6-7 cm

  • Šifra: 1008744
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.34€

  • Brez DDV: 15.85€

Kamena strela piramida ravno dno 6-7 cm

KRISTALNA PIRAMIDA z ravnim dnom in nepravilno obliko konice je generator in čistilec prostora 


Uporaba: postavite jo v delovni prostor za vzpostavitev spremembe vibracije okolja, kombinirajte jo s citrinom, da pridobite tudi na moči in samozavesti, medtem ko ametist uporabite za splošno harmonijo, moč in zavedanje.


To so tako močna dejstva, da so znanstveniki pričeli iskati možnosti, kako te učinke približati širšemu krogu ljudi. Ugotovili so, da imajo tudi pomanjšane piramide popolnoma enake lastnosti, zraven pa še dodatno:

  • NEVTRALIZIRAJO VSA ŠKODLJIVA SEVANJA
  • OZDRAVIJO VELIKO VRST BOLEZNI
  • ODPIRAJO ČAKRE 
  • CELIJO AURO
  • IZŽAREVAJO POZITIVNO ENERGIJO
  • VPLIVAJO NA VSAKOGAR, KI SE ZADRŽUJE V OBMOČJU NJIHOVEGA DELOVANJA


Viri iz zgodovine: piramide so poznali v vsej človeški zgodovini. Arheologi so prvotno bili mnenja, da so to le svetišča in grobnice, vendar pa so kmalu spoznali, da so imele mnogo mogočnejši in skrivnostnejši pomen. Njihove skrivnosti vedno znova odkrivajo, vendar znanstveniki javno priznavajo, da jih še dandanes ne znajo pojasniti. 


Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 


Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. Upoštevajte pravila, da v delovne prostore postavljamo močne in ognjene kristale, medtem ko v otroške sobe in spalnice nežne in zračne kristale. 
Velikost
Velikost artikla Piramide je velikosti: dolžina-širina: 4-4,5 cm, višina 6-7 cm
Namen
Postavitev v prostoru Piramide postavimo v nevtralni kot/prostor. Zaradi lastnosti piramide, da oddaja in razprši energijo v prostor jih ne postavljamo ob tv sprejemnike in druge izvore električnih sevanj.
Vibracija minerala Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.
Material
Obdelava materiala Minerali je poliran in oblikovan v obliko nepravilne piramide z ravnim dnom
Vsebina
Ob naročilu prejmete Piramida z opisom in navodilo o načinu uporabe. Piramido prejmete v zaščitni embalaži, zaščita zaradi transporta.
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Piramidna oblika simbolizira zbiranje in usmerjanje energij. Mineralov takšnih oblik v nakitu običajno ne nosimo, ampak jih uporabljamo npr. v skupinskih meditacijah, kot zbiratelje in oddajnike energij na željeno mesto.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, ne speremo pod tekočo vodo, ker je topen v vodi, le postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Nevtralizirajo škodljiva sevanja, zdravijo več vrst bolezni, z njimi izvajamo terapijo, odpirajo čakre, zdravijo auro, izžarevajo pozitivno energijo, vibracija kristala ima vpliv na ljudi, živali in rastline v prostoru

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Obesek kamena strela oval z luknjo

Obesek kamena strela oval z luknjo

OBESEK KAMENA STRELA Namen: osebam, rojenim v znamenju kozoroga v obdobju (21.12.-19.1.).Horosk..

8.20€ Brez DDV: 6.72€

Žepni mineral - ANGEL AURA 2-2,5 cm

Žepni mineral - ANGEL AURA 2-2,5 cm

ANGEL AURA- MINERAL KOMUNIKACIJE Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ra..

3.55€ Brez DDV: 2.91€