Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

KRISTALNI PAKET SVETI LES + SELENIT

  • Šifra: 1006680
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13.73€

  • Brez DDV: 11.25€

KRISTALNI PAKET SVETI LES + SELENIT

Sveti les + selenit za dišavno razvajanje telesa in prostora

 

Občutite čarobno kadilo lesa in nežnost selenita. V kompletu ponujamo 2 palčki sveti les in selenit v obliki mila 6 x 4 cm. Preizkusite oboje, ne bo vam žal.


Uporaba in namen kristalnega seta: 

1. energijsko očistite prostor na način, da prižgete palčko za nekaj časa in nato prezračite stanovanje
2. vzemite selenit v roko. Položite ga na prsi in se sprostite. Uživajte. Pobožajte se po svoji srčni čakri in razširite ljubezen do sebe.  Ko začutite sprostitev se pobožajte po obrazu, kot bi se čisto počasi in zelo nežno umili z milom. Večkrat zaokrožite z njim in se ponovno vrnite na prsni del. 

LASTNOSTI LESA IN NEKAJ IZ ZGODOVINE: V Peruju, od koder prihaja "sveti les", je drevo Palo Santo pod naravovarstveno zaščito, zato se za les lahko uporabljajo samo padla drevesa.

ZANIMIVOSTI IZ SVETA SKRIVNEGA LESA:  Padlo drevo  mora odležati v naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. V tem času se razvije njegova mistična in zdravilna kvaliteta in zares postane sveti les. Njegovo delovanje je potem primerno tako v fizičnem kot v metafizičnem svetu.

V Peruju indijanci, šamani in zdravilci  tradicionalno uporabljajo Palo Santo v svojih zdravilnih, religioznih in magijskih obredih že tisočletja. Prižigajo ga ob ritualih, ker čisti energije. Ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj. Pravijo, da odganja slabe duhove in privablja dobre.


VIBRACIJA IN UPORABA:  uporabljamo ga lahko za meditacijo, saj s svojim vonjem zvišuje vibracije in omogoča globoko povezavo z Izvorom. Palo Santo spodbuja ustvarjalnost in prinaša srečo, če se odpremo njegovim duhovnim kvalitetam. V ljudskem zdravilstvu se Palo Santo tradicionalno uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, različnih vnetij, glavobola, astme, tesnobnosti, depresije, stresa, pomiritev čustvenih bolečin, razburjenosti in napetosti. Vse te čudovite lastnosti so ga v zadnjih letih razširile po celem svetu kot enega izmed najbolj prečudovitih zakladov matere zemlje.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

SVETI LES - PALO SANTO PALČKE paket 9-10 kos (80 gram)

SVETI LES - PALO SANTO PALČKE paket 9-10 kos (80 gram)

SVETI LES - je namenjen čiščenju prostora vašega doma, pisarne, meditacijiV Peruju, od koder prihaja..

13.90€ Brez DDV: 11.39€

Valentinov paket za energetsko svobodo in čiščenje doma

Valentinov paket za energetsko svobodo in čiščenje doma

SVETI LES IN BELI ŽAJBELJ sta namenjena čiščenju prostora vašega doma, pisarne, meditaciji  V p..

35.16€ Brez DDV: 28.82€