Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 15€

Izdelava po naročilu

Storitve

Generator za zaščito šungit in kamena strela

  • Šifra: 1006221
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 22.40€

  • Brez DDV: 18.36€

Generator za zaščito šungit in kamena strela

GENERATOR ZA ZAŠČITO


Generator služi kot zaščita in pretovornik frekvenc. Sestavljen je iz 4 igel kamenih strel, ki predstavljajo 4 strani neba in črpajo energijo iz smeri in jo preko srednje piramide iz šungita čistijo. Postavite generator pred TV sprejemnik, wifi, telefone,... skratka v prostor, kjer želite izboljšati bivalne pogoje.


Delovanje odvisno od velikosti šungita in kamenih strel. Takšna velikost ustreza čiščenju ene sobe do 25 m/2.

Odlično se znajde v prostoru, kjer deluje kot generator življenjske energije. Njegovo vibracijo se zlahkra prepozna v delovnih prostorih, kjer se dvigne frekvenca na delovni nivo.


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


PREDLOG ZA POSTAVITEV RAZLIČNIH MINERALOV V ŽIVLJENJSKI PROSTOR:


V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete zase najboljšo kombinacijo:  

 KUHINJApogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit 
 SPALNICAvijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen
DNEVNA SOBAcitrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Izberite barvo ahata, ga postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo. Okrepite jo s svečo.
 KOPALNICAakvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce.
 PISARNAturmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, ahatna plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali

 


  •  Lastnosti minerala: AHAT  - KRISTAL DINAMIČNOSTI

    Uporaba: na duhovni in mentalni ravni ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu cilju. Za te učinke je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru, saj določene spremembe v nas povzroča že sam pogled na njihove pestre oblike in prijetne barve. Na fizični ravni je pomemben za vzpodbujanje regeneracije in rast.    Velikost
Velikost artikla Velikost srednje piramide iz šungita: 2 x 2 cm, velikost dolžina igle kamene strele: 3,5 cm, premer igle 0,8 cm
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi,
Obdelava materiala Visoko polirani minerali
Vrsta materiala Srednji del je piramida iz šungita, 4 x kamena strela enoterminirana igla
Vsebina
Ob naročilu prejmete Generator v embalaži
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Piramida
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral lahko postavimo ob računalniku, tv sprejemniku, saj na ta način varuje pred sevanji, Odlični so tudi za postavitev kristalne mreže doma (zavitek ezoterika, kristalne mreže)
Vibracija in namen Vibracija piramid: so odlčina zaščita pred slabimi energijami in hkrati pretvorniki frekvenc. Takšne igle najdemo v orgonskih stožcih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Obesek snežinkasti obsidian oval z luknjo

Obesek snežinkasti obsidian oval z luknjo

Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju škorpiona v obdobju (23.10.-21.11.).8. zodiakalno znam..

7.50€ Brez DDV: 6.15€

Ahat - plošča roza, 7 - 8 cm

Ahat - plošča roza, 7 - 8 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z z..

8.36€ Brez DDV: 6.85€

Ahat - plošča roza, 10 - 12 cm

Ahat - plošča roza, 10 - 12 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z z..

15.13€ Brez DDV: 12.40€