Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Geoda kamene strele v paru 8-12 cm

  • Šifra: 1004042
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.81€

  • Brez DDV: 12.96€

Geoda kamene strele v paru 8-12 cm

Geoda kamena strela v paru za spremembo frekvence v prostoru   


Geoda ali sekrecija je elipsoidno, kroglasto in nepravilno oblikovano mineralno telo s koncentrično strukturo, v katerem iz vodnih raztopin kristalizira en ali več mineralov. Zapolnitev geode poteka od oboda votline proti sredini, zato tu pogosto najdemo kristalne strukture ali prazne votline.  

Geoda se odlično se znajde v prostoru, kjer deluje kot generator življenjske energije. Njeno vibracijo se zlahka začuti, saj v nas prebuje energijo, ki jo morda še nismo spoznali, lahko jo uporabimo kot posodico za na mizo, okras prostora, hkrati pa s svojo vibracijo opozarja na prisotnost. 


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete svojo kombinacijo:  

KUHINJApogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit 
SPALNICAvijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen, ahat uredi medsebojne odnose 
DNEVNA SOBAcitrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Izberite svojo barvo ahata, ga postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo. 
KOPALNICAakvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce, geoda zaradi elementa vode pomirja.
PISARNAturmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, geoda kamene strela ali ahatna geoda, plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali. 

 

Velikost
Velikost artikla Dolžina od 8-10 cm, višina do 6-8 cm, širina 8-10 cm
Namen
Vibracija minerala Frekvenca, ki jo oddaja mineral je topla, prijetna, geodi bi lahko rekli, da je generator življenjske energije. Vibracija, ki jo mineral oddaja v okolje je dobrodošla v vseh bivalnih prostorih, še posebej v delovnih in dnevnih prostorih.
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi, zunanji del geode je peščene barve, v notranjosti kremenove strukture v odtenkih barve od svetlih do prosojnih in belih vključkov.
Vrsta materiala Surova geoda, očiščena in razdeljena na 2 polovici
Vsebina
Ob naročilu prejmete Geoda v paru
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral lahko postavimo ob računalniku, tv sprejemniku, ali drugih izvorih električnih sevanj, saj na ta način varuje pred sevanji, prečisti in transformira slabe energije.
Vibracija in namen Splošno o kremenu: kot okrasni kamen v prostoru izboljšuje atmosfero, saj je nosilec univerzalne energije. Zelo široka je njena uporaba v zdraviteljstvu. Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Ahat - plošča roza, 7 - 8 cm

Ahat - plošča roza, 7 - 8 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov - Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z z..

8.36€ Brez DDV: 6.85€

Ahat geoda, modra 12 cm

Ahat geoda, modra 12 cm

AHAT - Mineral medsebojnih odnosov in aktivacije 5.čakre Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje..

19.76€ Brez DDV: 16.20€

Geoda kamene strele v paru 4-6 cm

Geoda kamene strele v paru 4-6 cm

Geoda kamena strela v paru, ki želi biti celota!  Je univerzalni čistilec in kristal visoke vib..

9.33€ Brez DDV: 7.65€