Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - KAMENA STRELA V MOŠNJIČKU

  • Šifra: 1000207
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.00€

  • Brez DDV: 1.64€

Žepni mineral - KAMENA STRELA V MOŠNJIČKU

PRIJATELJ ZA SREČO - 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: KAMENA STRELA -  KRISTAL AKTIVACIJE
Drugo ime: gorski kristal, kvarz


Uporaba: kot okrasni kamen v prostoru izboljšuje atmosfero, saj je nosilec univerzalne energije. Zelo široka je njena uporaba v zdraviteljstvu. 
Nakit: v nakitu prinaša dolgoživost,  splošen poživljajoč učinek, vendar ponoči rajši nakit odložimo-povzroči nespečnost. Poznamo razne oblike kremena: kremenov ježek (okrasni), igle, grozd, krogla, dvojno terminirana. Zelo primerna za programiranje.

Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.  S polaganjem segrete kamene strele pospešujemo proces regeneracije kože, vpliva tudi na elestičnost medvretenčnih diskov.    

Eliksir: ima splošen poživljajoč učinek, velikokrat kameno strelo uporabljamo v kombinaciji z drugimi minerali, saj je zelo močan aktivator drugih mineralov. 
Čakra: 7.kronska
Barva: prosojna-bela
Element: zemlja, zrak, voda, ogenj 
Velikost
Velikost artikla Od 2 - 3 cm, ovalne oblike
Material
Barva Bela, prosojna, izgled stekla, le da so ponavadi vidne razpoke v notranjosti
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Kamena strela, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Brezplačni mošnjiček iz blaga!
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar primerljivi.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Bela barva: duhovnost, čistost, usmerjenost navzven
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA