Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Delfin, kip živali

  • Šifra: 1004031
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 4.90€

  • Brez DDV: 4.02€

Razpoložljive možnosti


Delfin, kip živali

KIP - delfin

 

Totem delfina uteleša moč diha, zvoka, harmonije, miline in inteligence. Njegova energija vsebuje igrivost, sočutje, ljubezen, iskrivo radovednost in pronicljivost. Skupaj s kiti spadajo med največje sesalce morja, čeprav še vedno obstajajo ljudje, ki mislijo, da gre pač le za velike ribe. Riba je znak vode, elementa, v katerem žživi. Tako kot je čista voda, je čista riba in jo zato lahko jedo verniki različnih veroizpovedi na svoje svete dneve. V nekaterih mitologijah riba nosi na svojem hrbtu svet, drugje pa spet ponazarja stalno krožženje in obnavljanje žživljenja. Riba je simbol plodnosti in žživljenja, zaradi svoje izjemne sposobnosti, da se razmnožžuje v skoraj neomejenem šštevilu z ikrami. So umirjene in zamaknjene v svoj svet, ki ga od našega razlikuje tudi posebno dojemanje časa. 

 

Delfin vam lahko pokaže, kako z igrivostjo plavati skozi razburkane vode življenja, nato pa z dihom in zvokom iz njih izvabiti in uresničiti tisto, kar potrebujemo in si želimo. Ima velike možgane in nesluteno inteligenco. Verjetno je le malo takih, ki doma ne premorejo predmeta, ki upodablja eno od živali, pa naj gre za spominek, darilo za srečo ali obesek za ključe. 

Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 

Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. Duhovni svet temelji na pravilih uravnovešenih energij in ravno čakre v človeškem telesu prinašajo notranji energiji vso potrebno duhovno moč in pogum, ki ju potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih ovir. Kdor ni pogumen tudi duhovno, se mu čakre zapirajo in to vodi v slabše počutje, saj je notranji nemir vse močnejši in nas oddaljuje od našega zdravja. Odpirajo pa se na podlagi iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira vrata notranjega miru.

Velikost
Velikost artikla Izberite želeno velikost. Možnosti: 5 cm, 7,5 cm, 10 cm. Cena je odvisna od velikosti
Namen
Postavitev v prostoru Ribo postavite v kopalnico, kjer umirja energije in sovpada z elementom vode. Po metodi feng-shui se živali postavljajo v različne dele stanovanja ali zunaj njega: Npr.: poleg želve, ki ščiti naš hrbet, sta v tako imenovani feng šui šoli oblik prisotna še tiger in zmaj, ki simbolično obdajata naš delovni prostor in ga dodatno ščitita. Vedno aktivni tiger predstavlja našo jang stran (moškost, odločnost, eksplozivno moč) in se nahaja na desni strani. Na levi strani pa je zmaj, ki je višji od tigra in ima jin značaj (ženskost, modrost, vztrajnost).
Material
Obdelava materiala Mineral je poliran in oblikovan v obliko živali. Izberite želeno velikost.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Kip živali
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za ročno delo, zato so dovoljena odstopanja v mm po velikosti in obliki, sicer pa je izdelek sliki primerljiv
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, ga speremo pod tekočo vodo in postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Živali so izdelane iz indijskega marmorja, ročno delo in so primerne za okrasitev vašega prostora. Izberite žival glede na pomen in simboliko ali metodo feng-shui (v prevodu veter in voda)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Sloni v krogu - družina

Sloni v krogu - družina

KIP - sloni v krogu, družina  Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska..

14.40€ Brez DDV: 11.80€

Slon, kip živali

Slon, kip živali

KIP - slon  V mnogih kulturah slon velja za eksotično žival. Dejstvo, da razen človeka sloni ni..

4.90€ Brez DDV: 4.02€

Riba, kip živali

Riba, kip živali

KIP - riba Riba je znak vode, elementa, v katerem žživi. Tako kot je čista voda, je čista riba ..

4.90€ Brez DDV: 4.02€