Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Delfin, kip živali z mladičkom 7 cm

  • Šifra: 1004283
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.88€

  • Brez DDV: 8.10€

Delfin, kip živali z mladičkom 7 cm

KIP - delfin z mladičkom, družina    


Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 

Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. Duhovni svet temelji na pravilih uravnovešenih energij in ravno čakre v človeškem telesu prinašajo notranji energiji vso potrebno duhovno moč in pogum, ki ju potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih ovir. Kdor ni pogumen tudi duhovno, se mu čakre zapirajo in to vodi v slabše počutje, saj je notranji nemir vse močnejši in nas oddaljuje od našega zdravja. Odpirajo pa se na podlagi iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira vrata notranjega miru.

Velikost
Velikost artikla Kip je velikosti: dolžina: 7 cm, višina do 7cm.
Namen
Postavitev v prostoru Delfina kot simbol lahko uporabimo tudi na sledeče načine: Kip delfina simbolizira prijateljstvo in dolgoživost Kip delfina v spalnici naj bi spodbujal ljubezen in zvestobo med partnerjema Kip mame in mladička je simbol družinske ljubezni.
Material
Obdelava materiala Minerali je poliran in oblikovan v obliko delfina, v notranjosti (v trebuhu) je mladiček
Vsebina
Ob naročilu prejmete Kip delfin z mladičkom
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Delfini simbolizirajo prijateljstvo in dolgo življenje. Delfini so znani kot najbolj inteligentne živali na svetu.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, ne speremo pod tekočo vodo, ker je topen v vodi, le postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Delfin je izdelan iz indijskega marmorja, ročno delo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Slon - štiri v vrsti

Slon - štiri v vrsti

KIP - sloni 4 v vrsti, družina  Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjs..

7.49€ Brez DDV: 6.14€

Sloni v krogu - družina

Sloni v krogu - družina

KIP - sloni v krogu, družina  Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska..

14.40€ Brez DDV: 11.80€