Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Slon, kip živali

  • Šifra: 1004031
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 4.90€

  • Brez DDV: 4.02€

Razpoložljive možnosti


Slon, kip živali

KIP - slon

 

V mnogih kulturah slon velja za eksotično žival. Dejstvo, da razen človeka sloni nimajo naravnih sovražnikov, kaže, da so tudi v živalskem svetu zelo spoštovani. Njihova umirjenost in čista moč sta vrlini, po katerih se zgledujejo ljudje v mnogih kulturah. Verjetno je pri nas le malo takih, ki doma ne premorejo predmeta, ki upodablja slona.Naj gre za spominek, darilo za srečo ali obesek za ključe – sloni so globoko ukoreninjeni tudi v naši kulturi.

 

Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 

Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. Duhovni svet temelji na pravilih uravnovešenih energij in ravno čakre v človeškem telesu prinašajo notranji energiji vso potrebno duhovno moč in pogum, ki ju potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih ovir. Kdor ni pogumen tudi duhovno, se mu čakre zapirajo in to vodi v slabše počutje, saj je notranji nemir vse močnejši in nas oddaljuje od našega zdravja. Odpirajo pa se na podlagi iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi do drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira vrata notranjega miru.

Velikost
Velikost artikla Izberite želeno velikost. Možnosti: 5 cm, 7,5 cm, 10 cm
Namen
Postavitev v prostoru Slona kot simbol lahko uporabimo tudi na sledeče načine: Kip slona ali para slonov ob vhodnih vratih, prinaša srečo, zaščito in moč. Kip slona ali para slonov v spalnici naj bi spodbujal ljubezen in zvestobo med partnerjema. Kip mame slonice in mladička je simbol družinske ljubezni. Kip slona v otroški sobi naj bi prinašal znanje in akademske uspehe otroka.
Material
Obdelava materiala Mineral je poliran in oblikovan v obliko slona. Izberite želeno velikost.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Kip živali
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za ročno delo, zato so dovoljena odstopanja v mm po velikosti in obliki, sicer pa je izdelek sliki primerljiv
Oblika in pomen Slon simbolizira srečo in moč, zato naj slon najde prostor v vašem domu, saj ga odlikujejo kvalitete vodje, ki ima modrost, hrabrost in visoko moralnost
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, ga speremo pod tekočo vodo in postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Sloni so izdelani iz indijskega marmorja, ročno delo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Slon - štiri v vrsti

Slon - štiri v vrsti

KIP - sloni 4 v vrsti, družina  Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjs..

7.49€ Brez DDV: 6.14€

Sloni v krogu - družina

Sloni v krogu - družina

KIP - sloni v krogu, družina  Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska..

14.40€ Brez DDV: 11.80€

Želva, kip živali

Želva, kip živali

KIP - želva  Želve so na videz počasne, toda vztrajne, odporne, dolgožive in skrivnostne. ..

4.90€ Brez DDV: 4.02€

Riba, kip živali

Riba, kip živali

KIP - riba Riba je znak vode, elementa, v katerem žživi. Tako kot je čista voda, je čista riba ..

4.90€ Brez DDV: 4.02€

Delfin, kip živali

Delfin, kip živali

KIP - delfin Totem delfina uteleša moč diha, zvoka, harmonije, miline in inteligence. Njegova e..

4.90€ Brez DDV: 4.02€