Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - CITRIN V MOŠNJIČKU 2-3 cm

  • Šifra: 1009177
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.95€

  • Brez DDV: 2.42€

Žepni mineral - CITRIN V MOŠNJIČKU 2-3 cm

CITRIN - kristal za koncentracijo in dvig moči samozavesti 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi
v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral. V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte,
kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Lastnosti minerala: CITRIN - KRISTAL RAZCVETA

Uporaba: je dinamičen kristal, ki preobraža negativno energijo in ponovno aktivira voljo do življenja. Podpira samozavest, spodbuja samoizražanje in ustvarjalnost, zato je zelo primeren kristal proti depresiji. V citrinu deluje moč sončnih energij, ki osvobajajo od fizičnih naporov in stresov ter varujejo duhovni razvoj.

Vibracija: zelo primeren kristal za delo na 3.čakri. V današnjem času ga veliko uporabljajo šolarji za doseg boljšega učnega uspeha v šoli. Za delovanje je dovolj že sama prisotnost citrina na dijakovi učni mizi. Njegova vibracija nas naredi dinamične, usmerjene navzven in željne novih izkušenj.

Čakra: 3. (centralni živčni sistem)
Izvor imana: zaradi barve citrus pomeni rumena
Eliksir:  krepi živce, pospešuje presnovo, lajša diabetes v kombinaciji s kalcedonom in kameno strelo
Element: ogenj
Velikost
Velikost artikla Od 2 - 3 cm
Material
Barva Svetlo rumena, prosojna
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Citrin, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v darilnem mošnjičku!
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito, kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Zato se odlično znajde v žepu kot kamen sreče.
Simbolika barve Rumena barva: občutek miru, samozavesti in kontrole nad telesnimi in čustvenimi procesi
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA