Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - ŠUNGIT V MOŠNJIČKU 3-3,5 cm

  • Šifra: 1010484
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.89€

  • Brez DDV: 2.37€

Žepni mineral - ŠUNGIT V MOŠNJIČKU 3-3,5 cm

ŠUNGIT - Kristal za zaščito in aktivacijo vode


Odkrijte moč narave s kristalom šungitom. Iz Rusije izviren mineral, ki slovi po svojih zdravilnih lastnostih, vključno z zaščito pred elektromagnetnim sevanjem in čiščenjem vode. Raziskujte njegove potenciale za izboljšanje vašega življenja."


Vibracija kristala šungita je globoko zaščitna in zemeljska. Oživlja občutek notranje moči in stabilnosti ter pomaga uravnavati energijsko polje okoli posameznika. S svojo visoko vibracijsko frekvenco lahko kristal šungit deluje tudi kot energetski očistilec, odstranjevalec negativnosti ter spodbujevalec jasnosti uma in duha.

 


Lastnosti minerala: ŠUNGIT - Nevtralizator in čistilec
Uporaba: Šungit ni kristal, ampak redka vrsta premoga, ki ima v fizičnem smislu takšno kompaktnost. Zanj velja značilna kemijska vez ogljika, ki je njegov bistven sestavni del.
Vibracija: njegova vibracija se izraža še posebej, v kolikor ga uporabljamo pri filtraciji vode, bodisi za pripravo eliksirjev ali za vodne filtre (kot sicer uporabljamo oglje). Pri tem so znanstveniki ugotovili, da šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov kot tudi presežkov bakra, mangana in železa), popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo brez priokusa. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi.Dodatno pa šungit podeli vodi enkratne zdravilne lastnosti.
Barva: črna - visokega sijaja v kolikor gre za polirane minerale, sicer surovi puščajo sled premoga na rokah, ki se izpere z vodo. 
Element: zemlja

Velikost
Velikost artikla Od 2 - 3 cm, ovalne oblike
Material
Barva Črna
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Šungit
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v mošnjičku iz blaga s priloženim opisom o mineralu
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravne minerale, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar sliki primerljivi.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Črna barva: zaščita pred zunanjimi vplivi, ohranjanje osredotočenosti, prinaša mir
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA