Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Kristalni paket nazaj v šolo brez stresa

  • Šifra: 1004158
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 23.49€

  • Brez DDV: 19.25€

Kristalni paket nazaj v šolo brez stresa

PAKET NAZAJ V ŠOLO BREZ STRESA  


V paketu prejmete kristal citrin, ki je lahko prva pomoč v šolski peresnici, zapestnico 7 čaker za povezano delovanje meridianov in čudovito ogrlico z obeskom tigrovega očesa na trakcu.


Vibracija: zapestnica spodbuja delovanje in pretočnost meridianov, ki jih bo napolnila z veliko mero samozavesti in optimizma, hkrati pa vam bo dala moč, krepila pogum in raztopila blokade strahu. Obesek je hkrati modni dodatek in istočasno prava mera dobre energije, da lažje premagamo stres. 


Postavitev boginje Lakšmi: v svoj domov, kjer želite spremeniti energijo. Sicer je boginja bogastva in je eno najbolj čaščenih božanstev hinduizma. Poleg tega jo povezujejo z bogastvom, močjo, razkošjem, čistostjo, lepoto in plodnostjo. Čeprav je znana kot Lakšmi, je njeno sveto ime Šri (tudi Sri), ki se v Indiji uporablja različno. Lakšmi je mati boginja hinduizma in skupaj z boginjami Parvati in Sarasvati tvori Tridevi, ki se v Indiji uporablja kot boginja boginja bogastva.trojica hindujskih boginj.Material
Vrsta materiala Polirani in oblikovani kristali, zapestnica je napeljana na silikonski raztegljivi trak. Ogrlica je na bombažnem trakcu 50 cm, zapira se s sponko.
Vsebina
Ob naročilu prejmete V paketu prejmete kristal citrin, ki je lahko prva pomoč v šolski peresnici, zapestnico 7 čaker za povezano delovanje meridianov in čudovito ogrlico z obeskom tigrovega očesa na trakcu.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Nakit nosimo po potrebi. Priporoča se, da se tigrovo oko nekaj časa nosi, da se vzpostavi vibracija., morda ponoči odstranite nakit. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Zapestnica amazonit na raztegljivem silikonu

Zapestnica amazonit na raztegljivem silikonu

Zapestnica amazonit nudi čustveno ravnovesje   Lastnosti in vibracija: Mineral prinaš..

10.80€ Brez DDV: 8.85€

Obesek tigrovo oko oval z luknjo

Obesek tigrovo oko oval z luknjo

OBESEK TIGROVO OKO - Kristal za moč in samozavestObesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju leva ..

8.80€ Brez DDV: 7.21€

Palčka dišeča komplet 2 magičnih dišav

Palčka dišeča komplet 2 magičnih dišav

DIŠEČE PALČKE za prižiganje   Namen uporabe: za čiščenje, meditacijo in zaščito pred ..

13.24€ Brez DDV: 10.85€