Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

ROŽEVEC SPIRALNA OBLIKA OGNJA 12 cm

  • Šifra: 1010158
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 44.96€

  • Brez DDV: 36.85€

ROŽEVEC SPIRALNA OBLIKA OGNJA 12 cm

ROŽEVEC SPIRALA - Kristalna spirala ognja 

 Kristali, ki v svoji nepravilni obliki skrivajo več, kot si lahko predstavljate, a vendar spominjajo na ogenj, na energijo, ki lahko krasi veš dom ali pa je pripomoček k samozdravljenju.


Okrasni kamni v prostoru so neke vrste življenjska energija, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Marsikomu okras predstavlja moč, ogenj, chi, prano, življenjsko energijo. Okraski so lahko tudi luč, svetloba, rešitev, toplina in energija za ljudi in živali. Sporočilo, ki ga posamezen kos predstavlja vsakemu pomeni drugače, lahko pa je samo lep okras, nakit vašega prostora. Spogledoval se bo z vami, mogoče, mu celo uspe, da vas s svojo lepoto, vibracijo ali barvo popelje k razmišljanju, o neštetih možnostih, ki se vam ponujajo. 


Ljudje si v svoj življenjski prostor postavljamo stvari, ki so nam blizu, stvari, ki nam polepšajo dan in prostor, na ta način smo naredili korak naprej k razmišljanju v novo prihodnost. Prepustite se razmišljanju in vibraciji minerala, ki ga imate v prostoru. Skrbno izberite mineral, ki vas bo na nek način pritegnil, bodisi po barvi, obliki ali lastnostih minerala. Postavite ga tja, kjer ga boste večkrat uporabili in si s tem polepšali dan. 
Velikost
Velikost artikla kristal je velikosti: širina/debelina 7 cm, višina 12 cm.
Namen
Postavitev v prostoru Piramide postavimo v nevtralni kot/prostor. Zaradi lastnosti piramide, da oddaja in razprši energijo v prostor jih ne postavljamo ob tv sprejemnike in druge izvore električnih sevanj.
Vibracija minerala Vibracija: roževec v prostoru osvobaja od skrbi, podarja senzitivnost in nas dela nežne a odločne. Zelo primeren je kristal za vse ljudi, ki potrebujejo malo srčne spodbude v smislu storiti nekaj dobrega, nekaj srčnega in spoštovati ter ljubiti sebe in svoje bližnje.
Material
Obdelava materiala Minerali je poliran in oblikovan v obliko spiralne-piramide.
Vsebina
Ob naročilu prejmete KRISTAL roževec v spiralni obliki z opisom o lastnostih kristala.
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Piramidna oblika simbolizira zbiranje in usmerjanje energij. Mineralov takšnih oblik v nakitu običajno ne nosimo, ampak jih uporabljamo npr. v skupinskih meditacijah, kot zbiratelje in oddajnike energij na željeno mesto.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral očistimo, speremo pod tekočo vodo, in postavimo na jutranjo sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Roževec - surovi mineral 6x6 cm

Roževec - surovi mineral 6x6 cm

ROŽEVEC, KRISTAL LJUBEZNI  Vibracija kristala: podpira delovanje srčne čakre, spodbuja lju..

10.07€ Brez DDV: 8.25€

Piramida 7 čaker

Piramida 7 čaker

PIRAMIDA S SEDMIMI MINERALI   ČAKRA PIRAMIDA s sedmimi vibracijami in barvamiPiramide so p..

14.91€ Brez DDV: 12.22€

Roževec  vilinsko okno

Roževec vilinsko okno

VILINSKO OKNO kot kristal vpogleda v svet vilinskih bitij Skozi steno kristala pogledamo v notr..

7.15€ Brez DDV: 5.86€

Roževec polirani kristali 5-6 cm

Roževec polirani kristali 5-6 cm

ROŽEVEC polirani ovalni kristali, ki vas spremljo 365 dni v letu Vibracija: pogled v notranjost..

8.86€ Brez DDV: 7.26€