Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Kristalni paket

Kristalni paket

Predstavljam vam kristalni paket, ki poleg kristalov v posebnih oblikah vključuje usb ključek na katerem je 30 min zvočni posnetek Tjaše Cepuš. 

ZALJUBI SE v(ase/anj-o) KRISTAL IN ZVOK

Poglobitev vase, samo-masaža in masaža v dvoje s kristali in kristalnim zvokom
Relax, enjoy, ground  


Predstavljam ti poseben zdravilni obred zate, samo-masažno tehniko in meditacijo s kristali in kristalnim zvokom. Kadarkoli v dnevu, ko potrebuješ čas, mir, tišino, hkrati pa, ko želiš nekaj prijetnega storiti zase, za svoje telo in se malce 'pocartati', ti je lahko v pomoč kristalni produkt, ki je osnovan na harmoniji z naravo in s tvojim telesom. Trije kristali (selenit, roževec in karneol zanjo ter selenit, tigrovo oko in avanturin zanj) so namenjeni, da te sprostijo, uravnovesijo in prizemljijo. Z vajami, ki jih prejmeš zraven, se lahko maziliš in ustvariš meditacijo kot igro, s posebnim kristalnim zvokom, ki ga zraven poslušaš, pa je ta obred še zdravilnejši, prenos energije je hitrejši in globlji.

V času, ki ga imaš (prepričana pa sem, da si boš za ta obred vzel/a več časa, ker je tako čudovit), se mazili z danimi kristali in zvokom. Pa ne le sebe. Obred je namenjen tudi partnerjema/prijateljem/sorodnikom/otrokom… ki si želijo poglobiti odnos in odpreti sebi in drugemu, narediti skupne vaje s kristali in ob tem neznansko uživati.
Vse vaje prejmeš na videu, lahko pa se še sam/a spomniš kakšne in se poigraš.