Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

LEMURIJSKI KRISTALI

LEMURIJSKI KRISTALI

Meditirajte s kristalom Lemurijskega kremena, tako da ga držite na čakri tretjega očesa, pustite, da se zbudijo vaši notranji občutki, da začnete videti globlje razumevanje življenja. Kristal nam pokaže, da smo vsi usklajeni z energijo narave in drugimi, da razumemo, da ne bomo nikoli sami, ne glede na situacijo.

Meditacija poteka tudi tako, da se v alfa stanju počasi premikamo po prečnih črtah in se poglabljamo v njihovo prvobitno informacijo. 


Menijo, da je bila Lemurija otok, ki je nekoč obstajal nekje v Tihem oceanu. Podobno kot Atlantida naj bi imeli tudi njeni ljudje ogromno starodavne tehnologije in znanja, ki daleč presega to, kar danes razumemo. Otok naj bi morje pogoltnilo in popolnoma uničilo. Preden se je zgodila ta katastrofa, naj bi zelo majhna skupina ljudi lahko pravočasno pobegnila z otoka in s seboj vzela kristale polne znanja. Rečeno je, da ko enkrat zadenejo zemljo, so ta močna orodja hitro pokopali zaradi strahu pred padcem v napačne roke. 

Kristalov semen Lemurian nikoli ni treba očistiti zaradi informacij, ki jim jih vlivajo že Lemurci. Ti kristali so podobni banki podatkov, ki naj bi hranila informacije, ki jih je treba posredovati drugim in jih nikoli ne izgubiti. 

Če želite izkoristi moč Lemurijskega semena, in doseči duhovno modrost iz preteklih življenj in pretekle civilizacije je potrebna meditacija po prečnih črtah.

POMEN BARV: 

Pomen barv: 

POMEN BARVNIH NIANS ZARADI VKLJUČKOV ELEMENTOV: 

POMEN IN VIBRACIJA 

Rdečkasto, roza-rjavo obarvani - zaradi primesi železove rude 

Prizemljevanje, močna povezava z materjo Zemljo, Čakra: 1. in 4. 

Roza obarvani - zaradi primesi litija 

Čustveno uravnovešanje, Čakra: 4. 

Jasen, jasno-bel kremen, čist (brez vključkov) razen silicija 

Jasne zbrane misli, čista energija, krepitev energije, Čakra: 7. 8. 

Dimno rjava, zlata  

Odstranjevanje strupov iz telesa, čiščenje, zaščita, Čakra: 1., 2., 3.