Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 15€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - PETALIT 2-2,5cm

  • Šifra: 1006102
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 6.04€

  • Brez DDV: 4.95€

Žepni mineral - PETALIT 2-2,5cm

PRIJATELJ ZA SREČO - 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Lastnosti minerala: PETALIT, zaščitni mineral

UPORABA danes: gre za visoko vibracijski mineral, ki prinaša mir, odvzema naboj čustvenim travmam in skrbem. Gre za kamen novih idej, krepi pa tudi subliminarne oblike zaznavanja.            
                
                 
Usklajuje delovanje epifize in hipofize, posledično  pa tudi principa yin in yang, ter na ta način všana ravnotežje v naš sistem, skozi katerega postanemo sposobni                
dajanja, sprejemanja in izgradimo pozitiven pogled na svet.                 
            
                
                
Vibracija minerala: na fizični ravni sprošča mišičevje, uravnava krvni tlak, izločanje večine hormonov in deluje ugodno  na pljuča.                  

Eliksir: reducira raven holesterola v telesu, razstruplja in ustvarja v telesu energijsko atmosfero, ki je neugodna za    viruse in bakterije.                 
                    
                
        
IZVOR IMENA: iz grške besede petalos, ki pomeni list, nanaša se na njegovo razkolnost.            
                 
BARVA: prosojna ali roza, les steklen ali školjkast do bisern                
                
                
                  
           

Velikost
Velikost artikla Od 2,5 - 3,0 cm
Material
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Čaroit, mineral odprtosti (velikost 2 - 3 cm)
Vsebina
Ob naročilu prejmete Brezplačni mošnjiček iz blaga!
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Vijolična barva pomeni harmonijo.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Ametist igla 5 cm

Ametist igla 5 cm

IGLA AMETIST - Večje kose dragih in okrasnih kamnov uporabljamo kot okrasne kamne v bivalnih pr..

9.70€ Brez DDV: 7.95€