Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Obesek flourit oval z luknjo

  • Šifra: 1004201
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Prenos Opis: click to download pdf
  • 8.20€

  • Brez DDV: 6.72€

Obesek flourit oval z luknjo

OBESEK FLOURIT - Kristal kreativnosti


Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju vodnarja v obdobju (20.1.-18.2.).
11. zodiakalno znamenje, ki mu vlada vladar Uran. 


Značilnosti minerala: FLUORIT - KRISTAL RAZSODNOSTI

Uporaba: pripisujejo mu moč regeneracije kože (zdravimo čire in gnojne tvorbe). V zdravitelstvu velja pravilo, da flourit izboljšuje zdravje respiratornega trakta in pljuč. Zelo dobro krepi tudi kosti in zobe, ter pripomore k pokončni drži, fizični mobilnosti in zdravim sklepom. Aktivira možgane in živčni sistem. Zelo je primeren tudi za umetnike, glasbenike in tiste ljudi, ki potrebujejo razvito motoriko, saj zelo dobro vpliva na možgansko skorjo. 

Vibracija:  daje nam moč, da se zavemo družbenih manipulacij in se dvignemo nadnje. Je kamen kreativnosti, pomaga nam ozavestiti potlačena čustva in jih stabilizira.
Niža tudi prag med zavestjo in podzavestjo, stimulira hitro, srčno in zavestno odločanje.  

Eliksir: si pomagamo pri obolelih sklepih, zobni sklenini, težavami pljuč in respiratornega trakta. Odličen v kombinaciji s kalcitom, apatitom in magnezitom, ki tvorijo eliksir za osteoporozo. 

Element:  zrak-zemlja  Značilnosti vodnarja: izviren, ustvarjalen, human, genialen, znanstvenega duha, pred časom, nenavaden, upornik


Velikost
Velikost artikla Obesek je ovalne oblike, velikosti 3cm
Material
Barva Obesek je zeleno-vijolične barve, pasaste strukure, prosojen. Možni so vključki rumene in modre barve. Obesek je sliki primerljiv.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Obesek je pakiran v etui z opisom minerala.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Minerali so naravni kamni, zato so dovoljena odstopanja po barvi in velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Okrogli ali ovalno brušeni minerali simbolizirajo magnetno energijo, ki je mehka in privlačna. Gre za "žensko" obliko mineralov, ki jih na fizični ravni programiramo za boljši pretok energije po meridianih. Sicer pa je ta oblika uporabna za priklic dobrin, npr. materialnih.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Obesek ahat z rožo življenja modri

Obesek ahat z rožo življenja modri

Roža življenja je energijski znak, v katerem se prepletajo krogi, pleteni v rožo. Ne samo vibracija ..

9.55€ Brez DDV: 7.83€