Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Uhani s kroglico, lapis lazuli, par 6/8mm, srebro 925/000

  • Šifra: 1001215
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.49€

  • Brez DDV: 10.24€

Razpoložljive možnosti


Uhani s kroglico, lapis lazuli, par 6/8mm, srebro 925/000

UHANI Z MINERALOM lapis lazuli -  
 

  • Minerali v nakitu, bodisi uhanu, prstanu ali obesku na ogrlici so v današnjem času predmet komunikacije, ker je objekt pred nami, na nek način nas prisili, da se pričnemo zavedati telesa, sebe in prostora, kjer se nahajamo in so del garderobe tako žensk kot moških. 
  • Opredelitev nakita kot koncept darovanja lahko prenesemo na oblačenje, kot našo navado (poteka na nezavedni ravni), kajti nakita si skoraj nikoli ne nadenemo kar tako,  predvsem zato, ker nakit zahteva razumevanje, udeležbo in pripadnost. Nakit je pogosto razumljen kot znak, objekt s pomenom, bodisi v obliki srca, poročnega prstana, biserne ogrlice, broške ali umetniško izdelanega nakita.

  • Za uhane bi lahko rekli, da so obvezna garderoba sodobne ženske, s katerimi poudarjamo "ženskost", svobodo, moč in marsikdaj so uhani zavidanja vredni kos nakita. Z vibracijo minerala, ki ga boste izbrali pa dosežemo tudi aktivacijo nekaterih točk, ki se skrivajo v zunanjem delu uhlja.  


Mogoče ste nekateri že ugotovili, da je masaža ušes zelo prijetna. Zelo pomirjajoča in antistresna. Navadno, ko nas boli glava si masiramo tudi ušesa. Masaža ušes deluje tudi na celotni živčni sistem, zelo blagodejno vpliva pri migrenah, zobobolih, vnetih sinusih, dvigne nivo energije,… ali pa samo zato, ker to zelo zelo »paše« in je zares super.
Posebne tehnike oziroma zaporedja pri masaži ušes ni. Je pa zelo pomembno, da masirate celotno školjko. Začnite na hrustancu – na zunanjem delu. Ta del se navadno ščipa in gnete. Potem se pomikajte proti notranjosti, ampak držite z dlanjo celotno ušesno školjko. 
V sluhovodu se ne masira! Tapkajte, krožite, vlecite, ščipajte. Ne pozabite tudi na sprednji del ušesa, ki je na meji z lasiščem oziroma skalpom in pa na zadnji del ušesa. 

 

Velikost
Velikost artikla Velikost kroglice: premer 6 mm ali 8 mm (izberite možnost pri naročilu)
Material
Barva Azurno modra, možni vključki hematita, pirita, kremena (uhani so sliki primerljivi)
Obdelava materiala Uhani so izdelani iz srebra, čistine 925/000
Vsebina
Ob naročilu prejmete Uhani z mineralom v darilni embalaži
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Priporočamo, da nakit ne nosite, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Vibracija in namen Kovine simbolizirajo čvrstost, trdoto, nepopustljivost in moč. So simbol silovitosti in neomahljivosti. Kovine se talijo in kalijo- zato simbolizirajo tudi moč pretvorbe in prekalitve. Oblikovanje kovin se največkrat pojmuje kot prispodoba poduhovljanja materialnega, čiščenja,.. Za piko na i pa je kombinacija z minerali, ki kovino (srebro) povzdignejo na višjo raven, saj vibracija minerala nehote spreminja vaše vedenje, čustva in zavedanje.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Uhani z biseri 6mm, svetlo sivi srebro 925/000

Uhani z biseri 6mm, svetlo sivi srebro 925/000

UHANI Z BISERI srebrno sivi - BISER darilo bogov in simbol prvinske naravne lepote je..

10.80€ Brez DDV: 8.85€

Uhani s kroglico, kamena strela, par 6/8mm, srebro 925/000

Uhani s kroglico, kamena strela, par 6/8mm, srebro 925/000

UHANI Z MINERALOM kamena strela   Minerali v nakitu, bodisi uhanu, prstanu ali obesku na o..

12.49€ Brez DDV: 10.24€