Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Uhani z biseri 8 mm, beli, srebro 925/000

  • Šifra: 1003982
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.68€

  • Brez DDV: 12.85€

Uhani z biseri 8 mm, beli, srebro 925/000

UHANI Z BISERI beli -

 

BISER darilo bogov in simbol prvinske naravne lepote je že od nekdaj oboževan. Kako bi sicer mogla neznatna ostriga ustvariti tako bleščeči se dragulj, če ne z nadnaravno močjo? Že od pradavnine se biser uvršča med najlepše dragulje sploh. Biser simbolizira moč, je simbol za srečo in blaginjo, je krasil carje in cesarice in kraljice, mogočne in bogate, danes pa je dostopen vsem ženskam in obvezni del garderobe.  

Opredelitev nakita kot koncept darovanja lahko prenesemo na oblačenje, kot našo navado (poteka na nezavedni ravni), kajti nakita si skoraj nikoli ne nadenemo kar tako,  predvsem zato, ker nakit zahteva razumevanje, udeležbo in pripadnost. Nakit je pogosto razumljen kot znak, objekt s pomenom, bodisi v obliki srca, poročnega prstana, biserne ogrlice, medalje ali umetniško izdelanega nakita.

Najbolj znani in razširjeni po svetu so Akoya japonski biseri, ki so postali modni nakit ne glede na to, ali so oblačila elegantna ali športna. Vsaka ženska bi morala v svoji garderobi imeti vsaj 1 kos takšnega nakita, bodisi uhane, zapestnico ali ogrlico, kajti cena biserov je danes zelo nizka na trgu.  

 


Kako preverite ali so vaši biseri pravi? Enostavno biser podrgnite med zobmi. Če je biser pravi bo zaskelel med zobmi, v kolikor gre za plastiko ali imitacijo bo občutek med zobmi gladek, barva se bo v kratkem času oluščila. V kolikor pa je biser pravi, boste s tem preizkusom to vedeli. Negujte jih po navodilih (opis lastnosti). 

 

 

 

Velikost
Velikost artikla Velikost bisera: premer 8 mm
Material
Barva Biseri so vijolično-rjave barve, visoki lesk
Obdelava materiala Uhani so izdelani iz srebra, čistine 925/000
Vsebina
Ob naročilu prejmete Uhani z biseri v darilni embalaži
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Priporočamo, da nakit ne nosite, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Vibracija in namen Kovine simbolizirajo čvrstost, trdoto, nepopustljivost in moč. So simbol silovitosti in neomahljivosti. Kovine se talijo in kalijo- zato simbolizirajo tudi moč pretvorbe in prekalitve. Oblikovanje kovin se največkrat pojmuje kot prispodoba poduhovljanja materialnega, čiščenja,.. Za piko na i pa je kombinacija z biseri, ki kovino (srebro) povzdignejo na čustveno raven, saj biseri simbolizirajo čustva, lepoto, popolnost in neminljivost.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Ogrlica ametist

Ogrlica ametist

OGRLICA AMETIST -Ogrlica je po izgledu vedno elegantna, razkošna kot baročna ogrlica, je takšna kot ..

14.90€ Brez DDV: 12.21€

Uhani z biseri 6mm, lila srebro 925/000

Uhani z biseri 6mm, lila srebro 925/000

UHANI Z BISERI lila - BISER darilo bogov in simbol prvinske naravne lepote je že od nekdaj..

10.80€ Brez DDV: 8.85€