Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Tibetanska zapestnica, kamena strela

  • Šifra: 1004352
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.80€

  • Brez DDV: 10.49€

Tibetanska zapestnica, kamena strela

ZAPESTNICA ZA MOČ - 


Zapestje je simbol človeške spretnosti, center obnavljanja energije, iz katerega se vodijo vsa ročna opravila. Običaj "oblečenega" zapestja je zato - ne zgolj zaradi krašenja, temveč predvsem varovanja - nemara star več kot človeško oblačilo. Že izkopanine iz kamene dobe pričajo, da so jih ljudje uporabljali kot čarni predmet, ki prinaša srečo, in hkrati amulet, ki varuje pred nevarnostmi.


Prvotno so bile zapestnice iz kamna, kosti in usnja, nato iz bolj ali manj žlahtnih kovin, dragih kamnov in kar kmalu postale pojem estetike, žlahtnega prestiža, kulture, mentalitete pa tudi znak upora, socialnih in političnih sporočil.

Čaščenje zapestja in zapestnic kot statusnega simbola sega do starega Egipta, ko so nosili široke zapestnice na obeh rokah. Ohranjene so podobe s Tutankamonom, ki ima zapestnice okrašene s hrošči skarabeji, starogrškim simbolom ponovnega rojstva in regeneracije. Nosili so jih tudi na nadlakti.

Ob izkopavanju njihovih grobov so arheologi ugotovili, da imajo na rokah zapestnice iz različnih kamnov, vendar izdelane po enakih pravilih. Sestavljene so bile iz 21 kroglic in enega posebej oblikovanega "guru" kamna (poglavarja drugim). Bolj kot so bili pomembni člani plemena, več različnih zapestnic so nosili, poglavarji in svečeniki celo do petnajst.

Znanstveniki so v svoje raziskave vključili tudi bioenergetike in kristaloterapevte ter začeli preučevati čudežno moč te skrivnostno srečenosne zapestnice in… Preizkusite njeno moč, srečo in izkušnje delite dalje. 


V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 

Lastnosti minerala: KAMENA STRELA - Kristal aktivacije  

Uporaba: kot okrasni kamen v prostoru izboljšuje atmosfero, saj je nosilec univerzalne energije. Zelo široka je njena uporaba v zdraviteljstvu.

Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.  S polaganjem segrete kamene strele pospešujemo proces regeneracije kože, vpliva tudi na elestičnost medvretenčnih diskov, zato je nošena kot nakit zelo priporočljiva. 

  • Nakit: v nakitu prinaša dolgoživost,  splošen poživljajoč učinek, vendar ponoči rajši nakit odložimo-povzroči nespečnost. Poznamo razne oblike kremena: kremenov ježek (okrasni), igle, grozd, krogla, dvojno terminirana. Zelo primerna za programiranje.
  • Eliksir: ima splošen poživljajoč učinek, velikokrat kameno strelo uporabljamo v kombinaciji z drugimi minerali
  • Čakra: 7.kronska,
  • Barva: prosojna-bela
  • Element: voda, zemlja, zrak, ogenj
  • Izvor imena:  iz besede krem-za trde rude in kresilni kamen

Velikost
Velikost artikla Zapestnica je obsega približno 19 cm. Zaključek zapestnice je v goru kamnu, kjer je poseben vozel, s katerim lahko prikrajšamo dolžino, odvečno nit pa odrežemo. Kroglice so premera 8 mm in na ta način primerne za uporabo.
Material
Barva Bela, prosojna z vidnimi meglicami v notranjosti
Obdelava materiala Kroglice so brušene in polirane do visokega sijaja
Vrsta materiala Kamena strela, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Zapestnica v kartonski embalaži, z opisom o lastnostih minerala
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Krog simbolizira večnost, neminljivost, združitev dobrega, trdno zvezo in partnerstvo. Krog predstavlja tudi čas. Čas je mogoče gledati na tri načine. Najprej je preteklost, včeraj, nekaj, kar je za nami in nas spremlja v sedanjost. Naša preteklost živi življenje v sedanjosti, v tem trenutku. Prihodnost nam ni zagotovljena, odslikavala bo našo sedanjost. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Bela barva: duhovnost, čistost, usmerjenost navzven
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Zapestnico nosimo na levi ali desni roki, lahko eno ali tudi več. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Obesek rdeči jaspis oval z luknjo

Obesek rdeči jaspis oval z luknjo

Obesek je namenjen osebam, rojenim v znamenju ovna v obdobju (21.3.-20.4.)Značilnosti minerala: RDEČ..

9.15€ Brez DDV: 7.50€

Tibetanska zapestnica, ametist

Tibetanska zapestnica, ametist

ZAPESTNICA ZA MOČ - Zapestje je simbol človeške spretnosti, center obnavljanja energije, iz kat..

12.80€ Brez DDV: 10.49€

Tibetanska zapestnica, magnezit

Tibetanska zapestnica, magnezit

Tibetanska zapestnica magnezit je sestavljena iz 21 kroglic in glavnega goru kristala iz magnezita.&..

12.80€ Brez DDV: 10.49€

Obesek mokait, s srebrnim členom

Obesek mokait, s srebrnim členom

OBESEK MOKAIT, KAPLJICA - Obesek lahko izbirate glede na lastnosti in vibracijo, ki vam jo..

4.99€ Brez DDV: 4.09€

Tibetanska zapestnica, hematit

Tibetanska zapestnica, hematit

ZAPESTNICA ZA MOČ - Zapestje je simbol človeške spretnosti, center obnavljanja energije, iz kat..

12.80€ Brez DDV: 10.49€

Tibetanska zapestnica, rodonit

Tibetanska zapestnica, rodonit

ZAPESTNICA ZA MOČ - TIBETANSKA  ZAPESTNICA IN POJEM Zapestje je simbol človeške spret..

13.12€ Brez DDV: 10.75€