Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Heliotrop - surovi mineral

  • Šifra: 1002112
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.38€

  • Brez DDV: 1.95€

Heliotrop - surovi mineral

HELIOTROP - KRISTAL ZA REZKISANJE TELESA 


Uporaba: odličen kristal v kombinaciji s kameno strelo in šungitom. Uporabite to kombinacijo za pripravo eliksirja za razkisanje telesa in čiščenje


Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam podarja Zemlja, začutiti njegovo vibracijo in občudovati barvo minerala. Posebni pa so tisti ljudje, ki si bodo z mineralom pripravili eliksir in pili vodo, ki bo imela drugačno frekvenco in bo bogata s kisikom in brez priokusa. 


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


Polepšajte svoj dom z naravno lepoto mineralov. Še posebej so primerni večji neobdelani kosi, grozdi ali geode za boljšo atmosfero.

KUHINJA: pogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo.

SPALNICA: vijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen.

DNEVNA S: citrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje).

KOPALNICA: akvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo.

PISARNA: turmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno.


V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: HELIOTROP ali KRVAVI JASPIS

Uporaba: danes velja za najbolj zaščitni mineral pred akutnim infekcijam. Uporabljamo ga za zaščito pred škodljivimi zunanjimi vplivi, revitalizacijo ob psihični izčrpanosti, vzpostavitev kontrole nad aktualnimi dogodki, poleg tega pa pomirja in stimulira sanjanje.
Vibracija: za zaščito pred infekcijami ga nosimo na timusu, sicer pa ga polagamo na prizadeto mesto. Tudi programiramo ga zlasti v zaščitne namene.
Legenda 2.imena: ob križanju Jezusa, naj bi ob vznožju ležal zeleni jaspis, ki ga je poškropila kri iz ene od Jezusovih ran in tako je nastal krvavi jaspis, oziroma heliotrop.
Izvor imena:  iz grščine pomeni sončni obrat (helios-sonce, tropos - obračati)
Eliksir: stimulira limfne žleze,  deluje pa tudi razstrupljajoče  in reducira pretirano kislost telesa.
Barva:zelena z rdečimi vključki
Element: zemlja-voda
Velikost
Velikost artikla Od 3 - 4 cm, nepravlne oblike
Material
Barva Zelena z rdečimi vključki
Obdelava materiala Surovi mineral
Vrsta materiala Heliotrop, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v darilnem mošnjičku!
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Zelena barva: uravnoteža, pozitivno deluje na srce in pljuča, pridobivanje bogastva. (4. srčna čakra)
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral lahko postavimo v prostoru, kjer želimo počivati in se regenerirati, lahko pa ga nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA