Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Eliksir za otroke, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

  • Šifra: 1004540
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.99€

  • Brez DDV: 13.11€

Eliksir za otroke, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

ELIKSIR Kristalna voda za otroke

vrelec večne mladosti 


Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir! Več kot vemo o njej, bolj nas prevzema čudenje nad prav neverjetnimi lastnostmi, združenimi v snovi, ki smo jo poimenovali voda. Vse naokrog nas obdajajo ogromne količine vode in tudi naše telo je sestavljeno iz vode.


Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti povzročajo zakisanost telesa. Ta pa je eden glavnih vzrokov številnih obolenj. Zakisanost oslabi delovanje telesa, hkrati pa poveča potrebo po mineralih.
Pomanjkanje mineralov sili telo v izčrpavanje le teh iz človeškega telesa. Tako naše kosti izgubljajo kalcij in kostno maso, pojavijo se številne bolezni. 
Zdravniki in znanstveniki nas na vsakem koraku opozarjajo o količini vode, ki bi jo morali dnevno zaužiti. Zakaj ne bi pili vodo obogateno z naravnimi minerali, ki bodo iz vode izločili klor, težke kovine, nitrate in nitrite in spremenili frekvenco na višjo raven.


Sestava eliksirja in pomen: ORANŽNI KALCITvpliv na mišično šibkost, krepi imunski sistem, normalizira delo srca, vpliva na rast kosti in zobno sklenino
AHATvitalnost in odpornost, zaradi strukture vpliva na več organov, regeneracija in rast 
ZELENI AVANTURINniža holesterol, krepi vezno tkivo, deluje proti alergijam, turom in vnetjem, blaži stres 
RDEČI JASPISkrepi imunski sistem, deluje na prebavo, vitalnost, mehur in žolčni mehur
SODALITstimulira absorbcijo tekočin v telo in niža krvni pritisk, deluje ohlajujoče, primeren pri vročinah Velikost
Velikost artikla Minerali so različnih velikosti od 2 - 3 cm
Namen
Vibracija minerala Voda z minerali je obogatena s kisikom, dodatno pa šungit podeli vodi enkratne zdravilne lastnosti.
Material
Obdelava materiala Minerali so v surovi obliki, nebrušeni, nepolirani. Slika je simbolična.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Minerale v sestavi eliksirja, pakirano v darilni mošnjiček brezplačno. Priložen opis z lastnostmi o mineralih in navodilo za uporabo
Tehnične specifikacije
Koristne, dodatne informacije Dodatno vam bomo priložili mineral ŠUNGIT, ki je vrsta premoga, oglja Lastnosti v vodi: ugotovljeno, je, da šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov, klora kot tudi presežkov bakra, mangana in železa, ter popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo brez priokusa. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi.
Oblika in pomen Minerali so nepravilne oblike, lomljeni kosi, zato so primerni za uporabo v eliksirju ali postavitvi v prostoru. Splošne info: velikost in čistost je odvisna od razmer ob nastanku, barva pa od elementov, ki kristale in minerale sestavljajo, oziroma od tega kako površina kristala absorbira oziroma odbija svetlobo.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Pred prvo uporabo minerale speremo pod tekočo vodo, nato v stekleni vrč položimo minerale, 1 žlico soli in dolijemo vodo. Temu postopku pravimo osnovno čiščenje. Po 1 uri minerale ponovno operemo, da izločimo sol in postavimo z vrčem na sonce. Pustimo vsaj 2-3 ure na soncu, nato pa vrč napolnimo z vodo in po pol ure je eliksir pripravljen. V vodi boste opazili mehurčke, to je kisik, ki se ustvarja s pomočjo mineralov, zato takšni vodi rečemo živa voda.
Vibracija in namen Za dolgo in zdravo življenje obstoja pet najpomembnejših faktorjev: čist zrak, čista in naravno pridelana hrana, sončna svetloba, zadostno vsakodnevno gibanje in - popolnoma čista voda, brez anorganskih mineralov in kemičnih snovi - prav voda pa je od vseh najvažnejša.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Eliksir splošni, živa voda /300 gram mineralov 2-3cm

Eliksir splošni, živa voda /300 gram mineralov 2-3cm

Vrelec večne mladosti Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir! ..

15.99€ Brez DDV: 13.11€

Eliksir za harmonijo, 5 elementov, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

Eliksir za harmonijo, 5 elementov, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

ELIKSIR - Vrelec večne mladosti Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši nar..

15.99€ Brez DDV: 13.11€