Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Eliksir za zdrave sklepe in kosti, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

  • Šifra: 1004540
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.99€

  • Brez DDV: 13.11€

Eliksir za zdrave sklepe in kosti, živa voda /300 gram 2-3cm minerali

ELIKSIR - Kristalna voda za zdrave kosti

Živa voda s kristali 


Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir! Več kot vemo o njej, bolj nas prevzema čudenje nad prav neverjetnimi lastnostmi, združenimi v snovi, ki smo jo poimenovali voda. Vse naokrog nas obdajajo ogromne količine vode in tudi naše telo je sestavljeno iz vode.


Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti povzročajo zakisanost telesa. Ta pa je eden glavnih vzrokov številnih obolenj. Zakisanost oslabi delovanje telesa, hkrati pa poveča potrebo po mineralih.
Pomanjkanje mineralov sili telo v izčrpavanje le teh iz človeškega telesa. Tako naše kosti izgubljajo kalcij in kostno maso, pojavijo se številne bolezni. 
Zdravniki in znanstveniki nas na vsakem koraku opozarjajo o količini vode, ki bi jo morali dnevno zaužiti. Zakaj ne bi pili vodo obogateno z naravnimi minerali, ki bodo iz vode izločili klor, težke kovine, nitrate in nitrite in spremenili frekvenco na višjo raven.


Sestava eliksirja in pomen: 

DOLOMIT IN KALCITuravnava razmerje med kalcijem in magnezijem v telesu, stabilizira cirkulacijo. V kombinaciji z apatitom so odlični tudi pri zdravljenju in lajšanju težav osteoporoze
MEGNEZITgradnik kosti, hrustanca, vpliva na mehke mišice, proti krčem, varuje srce 
APATITtežave pri artritisu, sklepi, celjenje zlomov, kosti, zobna sklenina 
KAMENA STRELAima splošen poživljajoč učinek, vpliva na elastičnost medvretenčnih diskov


Velikost
Velikost artikla Minerali so različnih velikosti od 2 - 3 cm
Namen
Vibracija minerala Voda z minerali je obogatena s kisikom, dodatno pa šungit podeli vodi enkratne zdravilne lastnosti.
Material
Obdelava materiala Minerali so v surovi obliki, nebrušeni, nepolirani.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Minerale v sestavi eliksirja, pakirano v darilni mošnjiček brezplačno. Priložen opis z lastnostmi o mineralih in navodilo za uporabo + ŠUNGIT brezplačno.
Tehnične specifikacije
Koristne, dodatne informacije Dodatno vam bomo priložili mineral ŠUNGIT, ki je vrsta premoga, oglja Lastnosti v vodi: ugotovljeno, je, da šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov, klora kot tudi presežkov bakra, mangana in železa, ter popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo brez priokusa. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi.
Oblika in pomen Minerali so nepravilne oblike, lomljeni kosi, zato so primerni za uporabo v eliksirju ali postavitvi v prostoru. Splošne info: velikost in čistost je odvisna od razmer ob nastanku, barva pa od elementov, ki kristale in minerale sestavljajo, oziroma od tega kako površina kristala absorbira oziroma odbija svetlobo.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Pred prvo uporabo minerale speremo pod tekočo vodo, nato v stekleni vrč položimo minerale, 1 žlico soli in dolijemo vodo. Temu postopku pravimo osnovno čiščenje. Po 1 uri minerale ponovno operemo, da izločimo sol in postavimo z vrčem na sonce. Pustimo vsaj 2-3 ure na soncu, nato pa vrč napolnimo z vodo in po pol ure je eliksir pripravljen. V vodi boste opazili mehurčke, to je kisik, ki se ustvarja s pomočjo mineralov, zato takšni vodi rečemo živa voda.
Vibracija in namen Za dolgo in zdravo življenje obstoja pet najpomembnejših faktorjev: čist zrak, čista in naravno pridelana hrana, sončna svetloba, zadostno vsakodnevno gibanje in - popolnoma čista voda, brez anorganskih mineralov in kemičnih snovi - prav voda pa je od vseh najvažnejša.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Eliksir splošni, živa voda /300 gram mineralov 2-3cm

Eliksir splošni, živa voda /300 gram mineralov 2-3cm

Vrelec večne mladosti Voda je neprecenljiva snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir! ..

15.99€ Brez DDV: 13.11€