Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Obesek merkaba šungit 1,5 cm

  • Šifra: 1009847
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 11.80€

  • Brez DDV: 9.67€

Obesek merkaba šungit 1,5 cm

OBESEK MERKABA - Kristal ki ponuja povezavo univerzuma in zemlje iz šungita


ŠUNGIT je naravni kristal ki ponuja zaščito pred elektromagnetnim sevanjem in zaščiti pred slabimi vplivi iz okolja


UPORABA: Merkaba je več kot si lahko želite, njena moč je brezmejna, kadar jo aktiviramo iz srca.  Z vajo in redno uporabo prenašamo vibracijo in aktiviramo ženski vidik (intuicijo, ljubezen) in moški vidik (aktivnost, strah) našega uma in duha v eno. S tem se nevtralizirajo izkušnje v eno in ustvarja se svet enotnosti in popolnosti. Rezultat tega so izkušnje, ki niso več dobre-slabe, žalostne-vesele, ampak pridobimo nove izkušnje popolnosti in harmonije, ki si jo vsi želimo v svojem življenju. Začnemo se zavedati, da smo kreatorji svojega življenja.


Oblika merkabe: Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde, ki jo poznamo tudi pod imenom kvarčna zvezda, kjer gre za zvezdo, ki deluje kot laserski žarek in zdravi v globino in širino.


Značilnosti minerala: ŠUNGIT - Nevtralizator in čistilec

Uporaba: Šungit ni kristal, ampak redka vrsta premoga, ki ima v fizičnem smislu takšno kompaktnost. Zanj velja značilna kemijska vez ogljika, ki je njegov bistven sestavni del. 
Vibracija: njegova vibracija se izraža še posebej, v kolikor ga uporabljamo pri filtraciji vode, bodisi za pripravo eliksirjev ali za vodne filtre (kot sicer uporabljamo oglje). Pri tem so znanstveniki ugotovili, da šungit čisti vodo različnnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov kot tudi presežkov bakra, mangana in železa), popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo brez priokusa.

Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi. Dodatno pa šungit podeli vodi enkratne zdravilne lastnosti.


Velikost
Velikost artikla Zvezda merkabe je velikosti 1.5 x 1.5 cm, debelina 1,5 cm, primerna za polaganje in izvajanje terapije, ali pa nošenje kot modni energijski nakit.
Namen
Vibracija minerala Uporaba: kot okrasni kamen v prostoru izboljšuje atmosfero, saj je nosilec univerzalne energije. Zelo široka je njena uporaba v zdraviteljstvu. Vibracija: kristal usmerja k cilju in osredotoči na nadaljnji življenjski razvoj. Deluje spodbujajoče na dušo in ji pomaga osvoboditi se raztresenih čustev.
Material
Obdelava materiala Mineral kamene strele je brušen v obliko zvezde in visoko poliran. Možni so vidni vključki in meglice
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral kamene strele brušen v zvezdo- merkabo s členom, zato je primerna tudi za nošenje na srebrni verižici ali usnju.
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Piramidna oblika simbolizira zbiranje in usmerjanje energij. Zvezda, ki v sebi skriva 12 piramid deluje v globino kot laserski žarek, zato je njena uporaba zaželjena po navodilih, ki jih prejmete ob nakupu. Lahko si natisnete tudi PDF datoteko.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Pred prvo uporabo minerale očistimo, speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Obesek roževec oval z luknjo

Obesek roževec oval z luknjo

OBESEK ROŽEVEC, kristal ljubezni in srčne čakre Namen: za osebe, rojene v znamenju raka v obdob..

8.20€ Brez DDV: 6.72€

Kamena strela geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

Kamena strela geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

GEODA KAMENA STRELA  Kristal kamene strelea postavite v prostor, ki ga želite energijsko napoln..

13.24€ Brez DDV: 10.85€

Obesek ahat z rožo življenja roza

Obesek ahat z rožo življenja roza

Roža življenja je energijski znak, v katerem se prepletajo krogi, pleteni v rožo. Ne samo vibracija ..

9.55€ Brez DDV: 7.83€