Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 15€

Izdelava po naročilu

Storitve

Moldavit, obesek 3,7 gr z luknjo

  • Šifra: 1005718
  • Razpoložljivost: In Stock
  • 39.24€

  • Brez DDV: 32.16€

Moldavit, obesek 3,7 gr z luknjo

MOLDAVIT - MINERAL RAVNOVESJA IN DUHOVNE SVOBODE


Mineral moldavit krepi intuicijo in nam lahko služi kot pripomoček k boljši intuiciji in komunikaciji še posebej, če si ga polagamo na 6. čakro (3.oko).  V smislu meditacije si ga prav tako polagamo na 6. čakro, saj na ta način prikliče tudi spomine in predstave o namenu naših življenj ter dopušča spontanost in neobremenjenost z materialno platjo življenja. 

Nosimo ga lahko tudi kot nakit. Vibracija minerala nam spremeni pogled na življenje, daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni in izkušenj, ki jih skozi bolezen pridobimo. Programiramo ga lahko za izpolnitev kakršnih koli želja, le da te niso povezane z materializmom. 

Položaj čaker v telesu: 

1. ZEMELJSKA ali TEMELJNA ČAKRA ( muladhara)BARVA: Rdeča, črna;  MINERAL: oniks, rdeči jaspis, obsidian, čadavec, hematit, granatPod kostjo križnico, trtico
2. DRUGA ali SPOLNA (SWADISTHANA)BARVA: Rjavo-oranžna; MINERAL: tigrovo oko, unakit, karneol, jantar, kalcit, tigrovo železo
V višini spolnih organov 
3. TRETJA ali SOLARNA (NABHI)
BARVA: Rumeno-oranžna; MINERAL: karneol, citrin, jantar, mokait, mesečev kamen
V višini popka 
4. SRČNA (ANAHAT)
BARVA: Rožnata ali zelena; MINERAL: moldavit,roževec, kunzit, avanturin, prasem, heliotrop, malahit, akvamarin
V višini srca 
5. ČAKRA V GRLU (VISHUDDHI)
BARVA: modra; MINERAL: sodalit, lapis lazuli, akvamarin, dumortierit, kalcedon
V višini grla 
6. TRETJE OKO (AGNYA)BARVA: vijolična ali indigo modra; MINERAL: ametist, moldavit, lepidolit, iolit, lapis lazuli,  V višina čela, na sredini 
7. KRONSKA ČAKRA (SAHASRARA)
BARVA: Vijolična ali bela; MINERAL: kamena strela, selenit, lapis lazuli, moldavit
Na vrhu glave 

 V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral. Nošenje nakita in okraševanje telesa je starodavna prvina, ki se je ohranila in dvignila na višjo raven.

 

Velikost
Velikost artikla Moldavit je velikosti: v=3.0cm, širina 2,0cm, luknjica je 0,5 mm pod vrhom. Moldavit je primeren za nošenje na srebni verižici ali usnjenem traku. Pri naročilu obeska prejmete gratis 1m črno usnjeno vrvico.
Material
Barva Zelena (v kolikor gre za tanjšo rezino je lahko tudi prosojen svetlo zelen, sicer je temno zelen.) V kolikor ga osvetlimo z reflektorjem lahko vidimo njegovo strukturo
Vrsta materiala Moldavit uvrščamo med tektite. Gre za kremenčevo steklo na pogled razjedene površine.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Vašemu moldavitu bomo priložili darilno embalažo (gratis) in dodali 1 kos surovi selenit, ki omogoča angelsko meditacijo, hkrati pa dodaja nežnost.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, odstopanja v tem primeru ni, kajti vsak moldavit je unikat in ob naročilu prejmete točno tega iz slike.
Simbolika barve Zelena barva: uravnoteža, pozitivno deluje na srce in pljuča, barva za pridobivanje bogastva in blaginje, sicer zeleno pripisujemo 4. srčni čakri
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Moldavit kot tudi ostale minerale lahko očistimo na več načinov, izberite najbolj primernega zase. Vedno pa upoštevajte navodilo, da je zdravilne minerale potrebno večkrat energijsko očistiti. Voda, kot vir življenja je prvi pripomoček, sonce, brez katerega tudi ne bi bilo življenja na zemlji je drugi pripomoček. Meditacija pa je način življenja ali vaja, s katero dodamo vrednost mineralu z afirmacijami.
Uporaba V srednjem veku so iz moldavita izdelovali amulete, imel pa je tudi sloves magijskega kamna sreče, izpolnjevalca želja in kamna rodovitnosti.
Vibracija in namen Vibracija minerala nam spremeni pogled na življenje, daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni in izkušenj, ki jih skozi bolezen pridobimo. Programiramo ga lahko za izpolnitev kakršnih koli želja, le da te niso povezane z materializmom.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Obesek akvamarin, z luknjo

Obesek akvamarin, z luknjo

OBESEK AKVAMARIN KAPLJICA - Obesek lahko izbirate glede na lastnosti in vibracijo, ki vam ..

6.80€ Brez DDV: 5.57€

Obesek amazonit z luknjo

Obesek amazonit z luknjo

OBESEK AMAZONIT KAPLJICA - Obesek lahko izbirate glede na lastnosti in vibracijo, ki vam j..

7.39€ Brez DDV: 6.06€

Oznake: Obesek moldavit z luknjo