Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 20€

Izdelava po naročilu

Storitve

ROLER - SERRPENTIN ŽAD z 2 glavama

  • Šifra: 1006904
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.89€

  • Brez DDV: 16.30€

ROLER - SERRPENTIN ŽAD z 2 glavama

Roler je pakiran v priročno embalažo in ima TUV certifikat s črtno kodo:
4034113031428


PRIJATELJ ZA SREČO - 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: SERPENTIN - MINERAL UMIRJANJA
Uporaba: položen na predel srca dobro blaži aritmijo srca. Nakit iz serpentina velja za zaščitni amulet pred škodljivimi sevanji zato ga uporabljamo tudi za blažitev teh negativnih energijskih učinkov sevanja. Sicer je tudi dober mineral za različna programiranja in uporaben kot meditacijski kamen. Priporočamo ga za polaganje na podplate ali dlani na točko za ledvice, kjer odlično zdravi in stimulira delovanje le-teh.
Vibracija: njegova vibracija pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega.
Eliksir: pomaga pri ledvičnih in želodčnih boleznih, uravnava količino želodčne kisline, sprošča krče in blaži menstrualne bolečine. Lahko ga uporabljamo v kombinaciji z akvamarinom, žadom in kameno strelo.
Barva: svetlo zelena, luskast izgled
Element: voda
Nahajališča:  Anglija, Avstrija, Italija, Švica, ZDA, Kanada

Velikost
Velikost artikla 15 cm.
Material
Barva Svetlo zelena s prelivajočimi zelenimi odtenki.
Obdelava materiala Poliran, sijaj oblika valjčka z dvema glavama.
Vrsta materiala Serpentin
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral pakiran v embalažo.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravne minerale, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar sliki primerljivi.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Zelena barva: uravnoteža, pozitivno deluje na srce in pljuča, pridobivanje bogastva. (4. srčna čakra)
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral uporabljamo za masažo. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA