Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Sončni kamen ovalne oblike 4x3cm

  • Šifra: 1010440
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 8.80€

  • Brez DDV: 7.21€

Sončni kamen ovalne oblike 4x3cm

SONČNI KAMEN kristal usklajenosti

 Vibracija: pozitivno vpliva na optimizem in ima prostistresni učinek, raztaplja občutke manjvrednosti. Glede na barvo ustreza 2.in 3.čakri, kjer se odlično znajde tudi pri polaganju na čakro.


Nošen kot nakit ima vpliv na fizično telo, ga okrepi, poživi delovanje meridianov, hkrati oseba zažari v polnem sijaju in okrepi srečo.


Oblika: Sončevi kristali ovalne oblike so namenjeni masaži obraza ali telesa, polaganju na telo ali postavitvi kristalne mreže v stanovanju. 

Velikost kristalov 4,5 x 3 cm"Spoštovanje in zaupanje prijatelja je najbrž najbolj dragoceno človeško občutje." Walter McPeek
Velikost
Velikost artikla Velikosti so 4,5 x 3 cm - polirani ovalni kristali
Namen
Postavitev v prostoru Z malimi minerali si lahko ustvarite svojo energijsko kristalno mrežo (uporabite domišljijo ali si pomagajte z rubriko kristalne mreže). Te minerale lahko postavite v kristalno posodo in nastala bo skleda bogastva.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Postopek: vsaj 2 minuti spirajte pod tekočo vodo, nato kristale postavite za 2 - 3 ure na zmerno jutranjo sončno svetlobo. V primeru, da se z minerali zdravite, jih polagate na telo, priporočamo pogostejše mentalno čiščenje, čiščenje med meditacijo, z nihalom, s svečo, oziroma izberite svoj najljubši način. Roževci ne marajo pretiranega sonca, saj lahko barva počasi izgubi svoj ten.
Vibracija in namen Spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral, da je to vaš prijatelj za srečo, zato z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki,velikosti ali energijskih lastnostih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Sončni kamen mini kristali za izdelavo nakita in ustvarjanje (100 gram)

Sončni kamen mini kristali za izdelavo nakita in ustvarjanje (100 gram)

SONČNI KAMEN Mini kristali sončevega kristala so pripravljeni za izdelavo nakita in ustvarjanje (100..

8.80€ Brez DDV: 7.21€