Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Verižica z angelskimi krili in infinity simbolom, srebro 925

  • Šifra: 1009545
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 43.47€

  • Brez DDV: 35.63€

Verižica z angelskimi krili in infinity simbolom, srebro 925

Srebrna verižica z obeskom infinity in angelskimi krili


 Nakit s simboli je od nekdaj popularen in prestižen kos nakita. Takšna ogrlica preseneti tudi zahtevne ženske. Simbol angelskih kril veliko pove, še več za tiste, ki so kadarkoli izkusile nekaj, kar je dano le redkim. 


 "Nikoli ne boš spoznal kakšna je ženska v resnici, dokler ne boš videl njenega nakita." Bodi drzna, nosi LuNakit." 


Dolžina verižice42 cm
Širina/debelina0,3 mm
Oblika / vzorec verižicepravokotni členi-kocke
Površinska obdelava srebra
Rodinirano, barva belega zlata
Podaljšek na verižici4 cm, zapiranje s sponko
Oblika obeska, velikostangelska krila, 2,5 x 1,5 cm - beli cirkoni po krilih
Žig-Oznaka žiga na izdelku: 925vstavljeni kamni: beli cirkoni

You never really know a woman until you’ve seen her jewelry.


Material
Barva Izgled nakita v barvi belega zlata. Rodiniranje je proces galvanske uporabe rodija, pri čemer gre za površinsko nanašanje plasti tega kemijskega elementa (Rh). Gre za postopek, pri katerem tanko plast rodija nanesemo na drugo kovino. Pri tem nanašamo trde, zrcalno sijajne galvanske prevleke rodija v postopku elektrolize. Galvanske prevleke so po barvi blizu barvi belega zlata, nanešene pa so zelo enakomerno, saj ima elektrolit zelo dober globinski učinek.
Obdelava materiala Verižica je izdelana iz srebra, čistine 925/000, rodinirana-barva rdečega zlata Prepoznavnost srebra: - na izdelku boste našli žig - je dober prevodnik toplote - je mehkejše od belega zlata za obdelavo - se enostavno očisti z domačimi pripravki
Vsebina
Ob naročilu prejmete Nakit v darilni embalaži. Embalaža je kot majhna čokolada.
Tehnične specifikacije
Koristne, dodatne informacije Osnovno o cirkonih v nakitu: čeprav gre za umetno pridobljene kamne, to ne spremeni dejstva, da se čudovito svetijo na svetlobi, da nimajo vidnih napak, temveč so pravilnih kotov in čudovitega brusa. V nakitu najdemo raznobarvne cirkone od belih, vijoličnih, roza do modrih, črnih in zelenih. Z nošenjem pa počasi izgubijo svoj prvotni sijaj, ob močnih udarcih lahko tudi počijo. Gre za lastnost samega kamna, zaradi katere izpad kamna iz nakita ali njegovo poškodovanje ne predstavlja niti večjega stroška niti stvarne napake, za katero bi odgovarjal prodajalec.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Priporočamo, da nakit ne nosite, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Uporaba Nakit nosite in uživajte, vendar upoštevajte, da ima vsak zakaj svoj zato. Zato ob hujših fizičnih naporih nakit odstranite in mu s tem podaljšate življenjsko dobo.
Vibracija in namen Kovine simbolizirajo čvrstost, trdoto, nepopustljivost in moč. So simbol silovitosti in neomahljivosti. Kovine se talijo in kalijo- zato simbolizirajo tudi moč pretvorbe in prekalitve. Oblikovanje kovin se največkrat pojmuje kot prispodoba poduhovljanja materialnega, čiščenja,.. Za piko na i pa je kombinacija z minerali, ki kovino (srebro) povzdignejo na višjo raven, saj vibracija minerala nehote spreminja vaše vedenje, čustva in zavedanje.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Uhani angelit s kameno strelo in simbolom srca

Uhani angelit s kameno strelo in simbolom srca

UHANI ANGELIT S kristali kamene strele  Vibracija: z njo se boste počutili lahko kot angel in s..

12.75€ Brez DDV: 10.45€

Srebrna zapestnica Infinity, srebro 925

Srebrna zapestnica Infinity, srebro 925

SREBRNA ZAPESTNICA NESKONČNOST S CIRKONI Čudovita zapestnica, ki se lesketa zaradi belih kamnov..

42.96€ Brez DDV: 35.21€

Oznake: verižia infinity