Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Uhani z belim opalom srce s cirkoni

  • Šifra: 1008668
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 28.61€

  • Brez DDV: 23.45€

Uhani z belim opalom srce s cirkoni

Uhani z belim opalom v obliki srca in belimi cirkoni


"Ker ženska nikoli nima dovolj nakita", so ti uhani, lahki kot pero odlični zate!  


Velikost uhana / srednjega kamna 1,1 x 1 cm / 7 x 5 mm BELI MLEČNI OPAL 
Vstavljeni kamniSintetični modri opal / beli cirkoni v celotnem obročku
Oblika in izdelava / zapiraloOblika srca / metuljček 
Material in površinska zaščita Srebro 925, rodinirano 

Splošno o cirkonih:

 

Nakit s kamenčki je vedno moderen. Privablja njegova podobnost z diamantom. 
 
Čeprav gre za umetno pridobljene kamne, to ne spremeni dejstva, da se čudovito svetijo na svetlobi, da nimajo vidnih napak, temveč so pravilnih kotov in čudovitega brusa. V nakitu najdemo raznobarvne cirkone od belih, vijoličnih, roza do modrih, črnih in zelenih. Z nošenjem pa počasi izgubijo svoj prvotni sijaj, ob močnih udarcih lahko tudi počijo. 

Nastanek opala je povezan z ognjeniki ali pa z meteorsko vodo.

Meteorna voda pronica skozi peščenjake in/ali druge kamnine, ki so bogate s kremenico. Voda je izjemno topilo in zato kremenico odnaša s seboj. Nivo podtalnice je v deževnem obdobju visoko in zapolnjuje številne votlinice znotraj kamnin. V poletnem obdobju pa voda izhlapi, v votlinicah pa se zaradi prenasičenja izloči amorfna kremenica v obliki opala.
Material
Barva Izgled nakita v barvi belega zlata. Rodiniranje je proces galvanske uporabe rodija, pri čemer gre za površinsko nanašanje plasti tega kemijskega elementa (Rh). Gre za postopek, pri katerem tanko plast rodija nanesemo na drugo kovino. Pri tem nanašamo trde, zrcalno sijajne galvanske prevleke rodija v postopku elektrolize. Galvanske prevleke so po barvi blizu barvi belega zlata, nanešene pa so zelo enakomerno, saj ima elektrolit zelo dober globinski učinek.
Obdelava materiala Uhani so izdelani iz srebra, čistine 925/000, rodinirani (barva belega zlata).
Vsebina
Ob naročilu prejmete Nakit v darilni embalaži. Embalaža je kot majhna čokolada.
Tehnične specifikacije
Koristne, dodatne informacije Osnovno o cirkonih v nakitu: čeprav gre za umetno pridobljene kamne, to ne spremeni dejstva, da se čudovito svetijo na svetlobi, da nimajo vidnih napak, temveč so pravilnih kotov in čudovitega brusa. V nakitu najdemo raznobarvne cirkone od belih, vijoličnih, roza do modrih, črnih in zelenih. Z nošenjem pa počasi izgubijo svoj prvotni sijaj, ob močnih udarcih lahko tudi počijo. Gre za lastnost samega kamna, zaradi katere izpad kamna iz nakita ali njegovo poškodovanje ne predstavlja niti večjega stroška niti stvarne napake, za katero bi odgovarjal prodajalec.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Priporočamo, da nakit ne nosite, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Uporaba Nakit nosite in uživajte, vendar upoštevajte, da ima vsak zakaj svoj zato. Zato ob hujših fizičnih naporih nakit odstranite in mu s tem podaljšate življenjsko dobo. Za vse drage opale velja, da jih moramo skrbno hraniti in ne preblizu neposredne sončne svetlobe ali drugega vira toplote. Če opali izgubijo vodo, lahko izgubijo tudi igro barv in s tem svojo plemenito podobo.
Vibracija in namen Kovine simbolizirajo čvrstost, trdoto, nepopustljivost in moč. So simbol silovitosti in neomahljivosti. Kovine se talijo in kalijo- zato simbolizirajo tudi moč pretvorbe in prekalitve. Oblikovanje kovin se največkrat pojmuje kot prispodoba poduhovljanja materialnega, čiščenja,.. Za piko na i pa je kombinacija z minerali, ki kovino (srebro) povzdignejo na višjo raven, saj vibracija minerala nehote spreminja vaše vedenje, čustva in zavedanje.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Uhani s kroglico, avanturin, par 6/8mm, srebro 925/000

Uhani s kroglico, avanturin, par 6/8mm, srebro 925/000

UHANI Z MINERALOM avanturin  Minerali v nakitu, bodisi uhanu, prstanu ali obesku na ogrlic..

12.49€ Brez DDV: 10.24€

Oznake: srebrni uhani, uhani z opali, mlečni opal