Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Verižica z obeskom križ, srebrni križ 4x2,5 cm

  • Šifra: 1008604
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 34.10€

  • Brez DDV: 27.95€

Verižica z obeskom križ, srebrni križ 4x2,5 cm

Srebrna verižica s križem moderne izdelave

 

 Pomen nakita s simbolom križa: na eni strani križ predstavlja krščanstvo, na drugi strani je lahko njegova igriva oblika modni srebrni dodatek

Velikost obeska s členom / srednjega kamna v= 4 cm x 2,5 cm širina krakov križa  
Namen uporabeObesek s simbolom 
Oblika in izdelava / zapiraloMatiran krščanski križ modernega izgleda / srebrna sponka 0,5mm

Material in površinska zaščita 


Srebro, s površinsko zaščito - na obeh straneh grobo matirano modernega videza

Na izdelkih je oznaka za srebro: 925


Verižica je v obliki okroglih členov, da obesek lepo drsi, dolžina 45 cm 

Lastnosti križa: najpomembnejši simbol krščanstva je križ, ni pa edini. Krščanstvo je v svoji zgodovini med vsemi kulturami, verjetno izoblikovalo največ različnih znakov. Ko pomislimo na križ, se takoj spomnimo na kruto rimsko kazen, križanje, ki so jo uporabljali samo za barbare. Ker je bila smrt na križu nekaj najkrutejšega, v prvih stoletjih simbola križa pri kristjanih skoraj ne najdemo. Ob znamenju na katerem je bil ubit Jezus, jim je bilo vedno nekoliko nelagodno. Zato so ga raje upodabljali kot Dobrega pastirja, kot kruh ali ribo.

Sam simbol križa je starejši od Rimljanov. Najdemo ga že v prazgodovinskih jamah, kjer je prve sledi pustil pračlovek. Simbol križa kaže dve črti: navpično in vodoravno, ki se sekata približno na polovici. Vodoravnica pomeni horizont, oporo, ki loči nebo od zemlje. Vertikala, ki jo seka, pomeni figuro, človeka v prostoru.

Material
Barva Izgled nakita v barvi belega zlata. Rodiniranje je proces galvanske uporabe rodija, pri čemer gre za površinsko nanašanje plasti tega kemijskega elementa (Rh). Gre za postopek, pri katerem tanko plast rodija nanesemo na drugo kovino. Pri tem nanašamo trde, zrcalno sijajne galvanske prevleke rodija v postopku elektrolize. Galvanske prevleke so po barvi blizu barvi belega zlata, nanešene pa so zelo enakomerno, saj ima elektrolit zelo dober globinski učinek.
Obdelava materiala Križ je na obeh straneh grobo matiran in daje izgled zelo modernega križa. Izdelan je iz srebra, čistine 925/000,
Vsebina
Ob naročilu prejmete Nakit v darilni embalaži. Embalaža je kot majhna čokolada.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Priporočamo, da nakit ne nosite, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Uporaba Nakit nosite in uživajte, vendar upoštevajte, da ima vsak zakaj svoj zato. Zato ob hujših fizičnih naporih nakit odstranite in mu s tem podaljšate življenjsko dobo. Za vse drage opale velja, da jih moramo skrbno hraniti in ne preblizu neposredne sončne svetlobe ali drugega vira toplote. Če opali izgubijo vodo, lahko izgubijo tudi igro barv in s tem svojo plemenito podobo.
Vibracija in namen Kovine simbolizirajo čvrstost, trdoto, nepopustljivost in moč. So simbol silovitosti in neomahljivosti. Kovine se talijo in kalijo- zato simbolizirajo tudi moč pretvorbe in prekalitve. Oblikovanje kovin se največkrat pojmuje kot prispodoba poduhovljanja materialnega, čiščenja,.. Za piko na i pa je kombinacija z minerali, ki kovino (srebro) povzdignejo na višjo raven, saj vibracija minerala nehote spreminja vaše vedenje, čustva in zavedanje.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Verižica kocka, Venezija 45 cm/0,8mm, srebro 925 rodinirana

Verižica kocka, Venezija 45 cm/0,8mm, srebro 925 rodinirana

Verižico lahko nosite samostojno ali dodate obesek Dolžina45 cmŠirina/debelina0,8 mmOblika / vz..

14.97€ Brez DDV: 12.27€

Verižica z obeskom angelček s krili, cirkoni v srebru

Verižica z obeskom angelček s krili, cirkoni v srebru

Verižica z angelčkom, srebro in sw. cirkonia"Vsak kos nakita govori zgodbo zase" Nakit pove vse o te..

27.88€ Brez DDV: 22.85€

Uhani z angelskimi krili, viseči uhani srebro

Uhani z angelskimi krili, viseči uhani srebro

"Ker ženska nikoli nima dovolj nakita", so ti uhani, lahki kot pero odlični zate!  Velikos..

19.90€ Brez DDV: 16.31€

Oznake: Verižica flower of life