Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Zapestnica labraodorit 8mm kroglice

  • Šifra: 1008983
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.85€

  • Brez DDV: 12.99€

Zapestnica labraodorit 8mm kroglice

ZAPESTNICA LABRADORIT je kristal notranjega vodstva


 Nakit, ki očara z barvo in vibracijo je zapestnica v obliki kroglic 8mm


Vibracija: dvolite njegovemu veličanstvu, naj opravi delo za vas, prepustite se vibraciji teh čudovitih mavričnih barv.  


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: LABRADORIT - KRISTAL NOTRANJEGA VODSTVA
Uporaba: Velja za ubijalca iluzij, krepi intuicijo in nas dela obrnjene navznoter. Na površje spravi pozabljene spomine, pripomore pa tudi k dvigu kreativnosti, čeprav je ta običajno nekoliko ekscentrična. Zelo primeren je ta mineral za lajšanje menstrualnih težav na način, da se polaga na predel jajčnikov. Odličen tudi v kombinaciji s sončnim kamnom in mesečevim kamnom - kadar nastanejo težave pri zanositvi. Takrat se nosijo obeski in zapestnice in pije eliksir.  
Eliksir: pomaga zlasti pri trebušnih težavah, pri zanositvi, pomaga pri  revmi, visokemu krvnemu pritisku, ter deluje ohlajujoče.
Barvna zanimivost v labradoritu je njegova pisana mavrica barv, ki se prelivajo in pri brušenemu mineralu se svetijo.
Element: voda-zrak     
Izvor imena: po polotoku Labradorju v Kanadi, kjer so ga našli l.1770
Velikost
Velikost artikla kroglice 8mm
Material
Barva Barvna mavrica, minerali so sliki primerljivi
Obdelava materiala Poliran, sijaj in oblikovano v kroglice s premerom 8mm. Napeljava na silikonsko elastiko, brez sponke
Vsebina
Ob naročilu prejmete Zapestnico v mošnjišku z opisom o lastnostih samega kristala
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Zelena barva: uravnoteža, pozitivno deluje na srce in pljuča, pridobivanje bogastva. (4. srčna čakra) Modra barva: prinašalec miru in stabilnosti, čustvenost, prijeten hlad (5. grlena čakra) Vijolična barva: občutek lahkotnosti, odganja škodljive mikroorganizme, ljubezen, sreča (6. in 7. čakra)
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Obesek ahat z luknjo na traku, zeleni

Obesek ahat z luknjo na traku, zeleni

Zeleni ahat je kristal dinamičnosti, spodbuja medsebojne odnose in aktivira čakro, glede na barvo. Z..

6.55€ Brez DDV: 5.37€

Obesek ahat z rožo življenja modri

Obesek ahat z rožo življenja modri

Roža življenja je energijski znak, v katerem se prepletajo krogi, pleteni v rožo. Ne samo vibracija ..

9.55€ Brez DDV: 7.83€