Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Zapestnica oniks - kristal za zaščito

  • Šifra: 1008537
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 5.90€

  • Brez DDV: 4.84€

Zapestnica oniks - kristal za zaščito

ONIKS - zapestnica za zaščito pred negativnimi energijami   


 VIBRACIJA KRISTALA:  kristal oniks povezujemo s 1. čakro, ki pomeni obstoj, moč in neomajnost. 

Zapestnico iz tega čudovitega kristala priporočamo ljudem, ki želijo slediti lastnim ciljem, ne glede na to, kaj o tem mislijo drugi. Ravno ta krepitev 1. čakre nas naredi močne, brezkompromisne in pripravljene na kakršne koli spore, da le dosežemo svoj namen in cilj.

UPORABA: Znano je, da črni kristali ščitijo pred negativnimi vplivi drugih ljudi, drugih energij, zato se priporoča nošenje zapestnic tudi v namen preprečevanja in zaščite pred slabimi vplivi energij. Ozavestimo vzroke, ki so nas privedli do nekega stanja in se zaščitimo. Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Bodite kot drevo, ki sprejema vsakogar v svojo blagodejno senco;
podarja sladke plodove celo tistemu, ki meče kamenje vanj;
se ne navezuje na tiste, ki ga zalivajo;
in ne zameri tistemu, ki ga poseka
.


V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete svojo kombinacijo:  

KUHINJApogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit) 
SPALNICAvijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit in tulit pa popestrijo ljubezen, hematit nudi zaščito 
DNEVNA SOBAcitrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Izberite barvo ahata, ga postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo, ahat deluje kot generator življenjske energije, ametist prinaša harmonijo 
 KOPALNICAakvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce.
PISARNAturmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, ahatna geoda ali plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali, iolit bo prinesel poslovne odločitve

 

Velikost
Velikost artikla Posamezni kristalčki so veliki od 3 - 5 mm. Napeljava na silikonsko raztegljivo vrvico.
Namen
Vibracija minerala Frekvenca, ki jo oddaja mineral je topla, prijetna, za minerale bi lahko rekli, da so generator življenjske energije. Vibracija, ki jo mineral oddaja v okolje je dobrodošla v vseh bivalnih prostorih, še posebej v spalnih in dnevnih prostorih. VIBRACIJA KRISTALA: S polaganjem fluorita na obolelo mesto zdravimo čire in gnojne tvorbe ter nekatere pljučne bolezni. Kot kamen vodnarjeve dobe simbolizira svobodnega duha. Nakit iz fluorita prinaša neodvisnost in bogastvo idej. Velja za talisman kreativnosti.
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi. Možne so vidne sledi raznih vključkov, vendar ne prevladujejo.
Obdelava materiala Visoko poliran mineral, ki je zato primeren za polaganje na telo, nošenje kot zapestnica. V kolikor zapestnico stisnejo z drugo roko, pritisnemo na roko aktiviramo meridiane in s tem pospešimo energijski pretok po telesu.
Vrsta materiala Polirani kristali in oblikovani v zapestnico.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v organza mošnjišku, z opisom o lastnostih minerala
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.
Uporaba in Vzdrževanje
Čiščenje Postopek: vsaj 2 minuti spirajte pod tekočo vodo, nato ga postavite za 2 - 3 ure na zmerno sončno svetlobo. V primeru, da z minerali zdravite, potem priporočamo pogostejše mentalno čiščenje, med meditacijo, z nihalom, oziroma izberite svoj najljubši način.
Uporaba Zapestnico nosimo na zapestju, saj s tem aktiviramo meridiane, ki tečejo po roki naprej in se sproščajo po telesu.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Zapestnica čakra za ravnovesje z minerali 7 čaker

Zapestnica čakra za ravnovesje z minerali 7 čaker

ZAPESTNICA 7 ČAKER za uravnovešenje meridianov in čaker. sestava zapestnice: kamena strela, kal..

9.70€ Brez DDV: 7.95€

Zapestnica karneol  na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

Zapestnica karneol na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

KARNEOL  - kristal čustvenega ravnovesja     VIBRACIJA KRISTALA: Kot ročni ..

7.60€ Brez DDV: 6.23€

Zapestnica tigrovo oko na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

Zapestnica tigrovo oko na raztegljivem silikonu - kristal lastnih ciljev

TIGROVO OKO - kristal spodbude, koncentracije      VIBRACIJA KRISTALA: Kot ..

7.60€ Brez DDV: 6.23€