Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Zapestnica žad

  • Šifra: 1001615
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 11.29€

  • Brez DDV: 9.25€

Zapestnica žad

ZAPESTNICA ŽAD


DELOVANJE: Z redno uporabo zapestnice boste spreminjali vibracijo telesa, aktivirali meridian, saj žad deluje razstrupljajoče na telesne fluide in tkiva.


VIBRACIJA KRISTALA: Že tisočletja je žad poznan kot kristal Kitajskih vladarjev. Ne samo zaradi bogastva, temveč učinkovitega zdravljenja, saj ta kristal zdravi najdaljši meridian v telesu, ki se začne pri gležnju in konča pri ušesu. Torej: jetra, ledvici, vranica. Kristal stimulira živčni sistem in nadledvično žlezo in s tem pravzaprav skrajša reakcijski čas. Vibracija prav tako krepi željo po duhovnih aktivnostih v času fizičnega počitka, odločitve pa transformira v akcijo. 
Bodite kot drevo, ki sprejema vsakogar v svojo blagodejno senco;
podarja sladke plodove celo tistemu, ki meče kamenje vanj;
se ne navezuje na tiste, ki ga zalivajo;
in ne zameri tistemu, ki ga poseka
.


V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete svojo kombinacijo:  

KUHINJApogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit) 
SPALNICAvijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit in tulit pa popestrijo ljubezen
DNEVNA SOBAcitrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Izberite barvo ahata, ga postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo, ahat deluje kot generator življenjske energije, ametist prinaša harmonijo 
 KOPALNICAakvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce.
PISARNAturmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, ahatna geoda ali plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali, iolit bo prinesel poslovne odločitve

 

Velikost
Velikost artikla Dolžina pos. kosov od 4 - 8 mm.
Namen
Vibracija minerala Frekvenca, ki jo oddaja mineral je topla, prijetna, za minerale bi lahko rekli, da so generator življenjske energije. Vibracija, ki jo mineral oddaja v okolje je dobrodošla v vseh bivalnih prostorih, še posebej v spalnih in dnevnih prostorih.
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi. Možne so vidne sledi raznih vključkov, vendar ne prevladujejo.
Obdelava materiala Visoko poliran mineral, ki je zato primeren za nošenje na zapestju, lahko polaganju na telo, kjer prinaša spokojnost, umirjenost, umirja tudi alergije.
Vsebina
Ob naročilu prejmete Zapestnico v organza mošnjičku z opisom o lastnostih minerala
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Minerali in kristali za polaganje so še posebej primerni za polaganje na telo, nekateri tudi na oči in ušesa, saj so oblikovani na način, da je sredina vbočena in tako ne pritiskajo na veke. S polaganjem na oči zdravimo tudi ušesa, saj so kanali med sabo povezani. Minerale lahko postavimo tudi v prostor, kjer čistijo in transformirajo slabe energije in jih pretvarjajo v dobre in višje frekvence.
Vibracija in namen Splošno: Žad je kristal kitajskih vladarjev. Z njim zdravijo na vse možne načine, izdelujejo kipce, oltarje, celo postelje, na katerih ležijo. Njegova vibracija odlično odpira in aktivira najdaljši meridian v telesu, zdravi področje ledvic, jeter in vranice. Zelo uporaben, kadar ga polagamo na utrujene oči. Takrat izberemo 2 ploščata minerala in položimo čez veke. Vaše oči vam bomo hvaležne, vi pa boste občutili blagodejno sprostitev očesnih in obraznih mišic.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Avanturin kristal umirjenosti surovi kristal

Avanturin kristal umirjenosti surovi kristal

AVANTURIN Kristal umirjenosti  Kristal avanturin v surovi obliki uporabljate kot kombinacijo v ..

1.95€ Brez DDV: 1.95€

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

GEODA AMETIST - je kristalna oblika geode, v kateri je ogromno piramid. Za piramide je znano, da zdr..

13.24€ Brez DDV: 10.85€

Zapestnica ametist na raztegljivem silikonu - kristal razsodnosti

Zapestnica ametist na raztegljivem silikonu - kristal razsodnosti

AMETIST - kristal harmonije    VIBRACIJA KRISTALA: Nošenje ametista razvija duho..

7.60€ Brez DDV: 6.23€

Zapestnica avanturin na raztegljivem silikonu - kristal sprostitve

Zapestnica avanturin na raztegljivem silikonu - kristal sprostitve

AVANTURIN  - kristal sproščanja in umirjanja     VIBRACIJA KRISTALA: Polože..

7.60€ Brez DDV: 6.23€