Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Aragonit - surovi mineral

  • Šifra: 1004536
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3.60€

  • Brez DDV: 2.95€

Aragonit - surovi mineral

ARAGONIT - Kristal razvoja 


Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam podarja Zemlja, začutiti njegovo vibracijo in občudovati barvo minerala. Posebni pa so tisti ljudje, ki si bodo z mineralom pripravili eliksir in pili vodo, ki bo imela drugačno frekvenco in bo bogata s kisikom in brez priokusa. 


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


Polepšajte svoj dom z naravno lepoto mineralov. Še posebej so primerni večji neobdelani kosi, grozdi ali geode za boljšo atmosfero.

KUHINJA: pogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo.

SPALNICA: vijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen.

DNEVNA S: citrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje).

KOPALNICA: akvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo.

PISARNA: turmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno.


V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: ARAGONIT
 
Uporaba: stabilizira prehiter razvoj otroka, ki je povezan s pomanjkanjem kalcija. V ta namen uporabljamo v glavnem eliksir, ki krepi tudi mišično aktivnost, rast in elastičnost medvretenčnih diskov. Do neke mere pomaga tudi pri prebavnih motnjah. Njegova vibracija nas prizemlji, dela zbrane, tolerantne in mirne.

Vibracija: nas prizemlji, dela zbrane in tolerantne.

Splošno: tudi na finoenergijski ravni velja aragonit za kamen stabilizacije duhovnega razvoja, če le-ta poteka prehitro. Poleg eleksirjev uporabljamo tudi obesek ali ročni oziroma žepni kamen.
Izvor imena: leta 1788 po španski pokrajini Aragoniji, oziroma tamkajšnji reki Rio Aragon. 

Eliksir: stabilizira prehiter razvoj

Barva: rjavi, pasasti
Element: zemlja-voda


Velikost
Velikost artikla Do 2 cm
Material
Obdelava materiala Naravni aragonit z vidnimi kristalnimi strukturami
Vrsta materiala Aragonit, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral aragonit v darilni embalaži.
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral postavimo v delovni prostor, kjer ima vpliv na regeneracijo in rast, lahko ga nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA