Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

AHAT DREVESNI - Žepni mineral 2-3cm

  • Šifra: 1005514
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3.90€

  • Brez DDV: 3.20€

AHAT DREVESNI - Žepni mineral 2-3cm

Drevesni ahat je čudovit kristal iz narave v katerem najdete zeleno-bele odtenke, kot bi gledali drevo obraslo z mahom. 


Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. Lastnosti minerala: AHAT DREVESNI - KRISTAL POVEZAVE Z ZEMLJO

Uporaba: na duhovni in mentalni ravni ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu cilju. Za te učinke je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru, saj določene spremembe v nas povzroča že sam pogled na njihove pestre oblike in prijetne barve. Na fizični ravni je pomemben za vzpodbujanje regeneracije in rast.


Vibracija: ima sposobnost vzdrževanja zdravja rastlin v hiši, saj ima drevesni ahat močno povezavo z materjo zemljo. Prinaša tudi obilje na vsa življenjska področja, vključno s poslovnih svetom.

Izvor imena: ahat-po reki Achates na Siciliji
Izgled: pasasta struktura, sestavljena iz različnih kremenov.

Element: zemlja-zrak. V ahatih zasledimo praktično vse elemente, od sestave pa je odvisno kateri prevladuje.

Zanimivosti: ločimo veliko vrst ahatov: oker ali rjavkasti ahat, zvezdni ahat, ahatovo oko, kačji ahat, dendritni in mahovni, kačji ahat 
Velikost
Velikost artikla Od 2 - 3,5 cm
Material
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Ahat, drevesni mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral z opisom njegovih lastnosti.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Zelena barva: uravnoteža, pozitivno deluje na srce in pljuča, pridobivanje bogastva.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA