Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Kalcit mix - kolekcija jesenskih barv kalcita

  • Šifra: 1009044
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.51€

  • Brez DDV: 10.25€

Kalcit mix - kolekcija jesenskih barv kalcita

KALCIT - Kristal razcveta in darilo jesenskih barv


V kompletu prejmete 5 kosov kalcita v različnih barvah: zeleni, modri, rdeči, koniak in oranžni kalcit.

Vsak kristal ima svojo funkcijo glede na barvo:


Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam podarja Zemlja, začutiti njegovo vibracijo in občudovati barvo minerala. Posebni pa so tisti ljudje, ki si bodo z mineralom pripravili eliksir in pili vodo, ki bo imela drugačno frekvenco in bo bogata s kisikom in brez priokusa. 


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  


Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.


Polepšajte svoj dom z naravno lepoto mineralov. Še posebej so primerni večji neobdelani kosi, grozdi ali geode za boljšo atmosfero.

  • KUHINJA: pogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo
  • SPALNICA: vijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen
  • DNEVNA SOBA: citrin, vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje)
  • KOPALNICA: akvamarin, ahat, selenit, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo
  • PISARNA: turmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno.


V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral.V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 


Lastnosti minerala: KALCIT  - KRISTAL OSVEŽITVE
Uporaba: najbolj ga uporabljmo kot okrasne kamne v prostoru na način, da izberemo mešanico barvnih kalcitov. Sicer je zelo primeren mineral za pripravo eliksirjev, sicer pa pri otrocih pospešuje fizični in osebnostni razvoj, krepi stabilnost, samozaupanje in spomin. Energijsko kalcite polnimo s kameno strelo, da jih položimo na/ob ali naredimo krog, ali sestavimo skledo obilja iz vseh barv kalcitov, na sredino pa postavimo iglo kamene strele.
Vibracija:glede na barvo kalcita določamo učinkovitost.
Eliksir: v kombinaciji z magnezitom, apatitom in kameno strelo deluje proti osteoporozi, ugodno vpliva tudi na zobno sklenino. Vpliva tudi na mišično šibkost, krepi imunski sistem in normalizira delo srca. 

V glavnem jih delimo po barvah, kot npr.
1. čisti kalcit: za meditacijo (element:  voda)
2. modri kalcit: očiščevalni postopki (element: voda)
3. oranžni kalcit: energetski, zaščitni kamen (elem.: ogenj)
4. zeleni kalcit: privlači denar (element: zemlja-zrak) 
Velikost
Velikost artikla Od 4 - 5 cm, nepravilne oblike
Material
Barva Oranžna (poznamo tudi modre, zelene, rumene)
Obdelava materiala Surovi mineral, nepravilne oblike
Vrsta materiala Kalcit oranžni, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v darilnem mošnjičku!
Tehnične specifikacije
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Oranžna barva: krepi imunski sistem, spolno področje, povečuje ambicioznost, osebnostno moč, samospoštovanje, prinaša mir (3. popkovna čakra)
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral lahko postavimo v delovni prostor, na mizo ali poličko, lahko ga nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA