Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

AHAT RJAVI - Žepni mineral 2 - 3 cm

  • Šifra: 1000207
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.00€

  • Brez DDV: 1.64€

AHAT RJAVI - Žepni mineral 2 - 3 cm

RJAVI AHAT je kristal, v katerem najdemo običajno sklenjene črte. Njegova naravna barva v rjavih odtenkih podpira delovanje 1.in 2. čakre.  Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral, da je to vaš prijatelj za srečo, zato z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. V kolikor pa se ne počutite dobro, se vprašajte, kaj počnete v življenju narobe, ali pa izbrani mineral ni pravi za vas. 

Lastnosti minerala: AHAT  - KRISTAL DINAMIČNOSTI

Uporaba: na duhovni in mentalni ravni ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu cilju. Za te učinke je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru, saj določene spremembe v nas povzroča že sam pogled na njihove pestre oblike in prijetne barve. Na fizični
ravni je pomemben za vzpodbujanje regeneracije in rast.

Eliksir:  Dobro vpliva  na vitalnost in odpornost. Zaradi strukture deluje na več organov.
Splošno o ahatu: je kristal dinamičnosti, spodbuja pozitiven odnos, za to je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru.Ahate tudi umetno barvajo, vendar se z 
barvanjem ohrani lastnost samega minerala. Ahate izdelujejo tudi v razne amulete in drugi nakit, zelo dobre so geode za razna sevanja.

Izvor imena: ahat-po reki Achates na Siciliji
Izgled: pasasta struktura, sestavljena iz različnih kremenov.
Barva: rjava v odtenkih in krogih, ELEMENT: zemlja-ogenj

Velikost
Velikost artikla od 2 - 3 cm.
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi, Odtenki od svetlo sive, rjave, do temnejših vključkov. Ločimo jih po značilnih črtah, ki objemajo mineral.
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Ahat, mineral
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral z opisom njegovih lastnosti.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij.
Simbolika barve Rjava barva: povezuje nas z materjo Zemljo, daje občutek za fizično realnost
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA