Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Žepni mineral - ROŽEVEC V MOŠNJIČKU 2-3cm

  • Šifra: 1000207
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.00€

  • Brez DDV: 1.64€

Žepni mineral - ROŽEVEC V MOŠNJIČKU 2-3cm

Roževec je kristal ljubezni in prijateljstva 2-3cm


Lastnosti minerala: ROŽEVEC - mineral sreče, ljubezni in prijateljstva, poznan kot rožnati kremen

 

Uporaba: roževec, nošen v višini srca močno deluje na srčni lotus in na ta način prinaša ljubezen do bližnjih, krepi potrpežljivost do drugih ljudi. Okrasni kamni v prostoru nas osvobajajo skrbi, podarjajo senzitivnost in nas delajo nežne a odločne. Zelo primeren je kristal za vse ljudi, ki potrebujejo malo srčne spodbude v smislu storiti nekaj dobrega, nekaj srčnega in spoštovati ter ljubiti sebe in druge. 

Vibracija: njegova vibracija nas osvobaja skrbi in podpira razvoj čutnosti. Osebe, ki nosijo roževec postanejo sčasoma nežne in pripravljene tudi odpuščati in določiti mero razuma. 
Eliksir: sproži delovanje encimov, ki omogočajo vse kemijske reakcije v telesu. Zaradi vpliva elementa zemlje deluje tudi na debelo črevo, spolno območje in ledvica. 
Barva:  roza - rožnata,  Element:  zemlja-zrak 
Nahajališča:  Madagaskar, Rusija, ZDA (Kolorado), Španija
Izvor imena:   zaradi svoje rožnate barve poznan po svetu kot roževec, rožnati kremen, Rosenquarz
Splošno: Pravimo mu tudi talisman sreče, ljubezni in prijateljstva

Izberite svoj mineral, da postane vaš prijatelj za srečo. Z njim ravnajte tako, kot bi vi želeli, da drugi ravnajo z vami. Pravi mineral je tisti, ki vas na neki način pritegne, bodisi po barvi, obliki, velikosti ali energijskih lastnostih. 

Z besedo žepni kamni označujemo manjše polirane minerale teže 10 g do 30 g. Običajno jih nosimo kar v žepu, torbici ali mošnjičku. Energija minerala se na ta način vključi v naše avrično polje in ga začne nekoliko spreminjati, kar nekateri zelo hitro opazijo, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Posameznik spremembo hitro opazi, saj se slej ko prej odrazi tudi na telesni ravni.
 
V kolikor bodo spremembe, ki jih povzroča mineral pozitivno vplivale na vas je to potrditev, da ste izbrali pravi mineral. Velikost
Velikost artikla Od 2 - 3 cm, ovalne oblike
Material
Barva Roza, prosojna
Obdelava materiala Poliran, sijaj
Vrsta materiala Roževec
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral v darilnem mošnjičku iz blaga z opisom o lastnostih
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za naravni mineral, zato so možna odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar primerljivi.
Oblika in pomen Podolgovata oblika minerala simbolizira aktivni, električni energijski princip. Uporabljajo jih tako za zaščito,kot za pridobitev dobrin in okrepitev različnih telesnih, duševnih in energijskih funkcij. Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.
Simbolika barve Roza barva: nežnost, čistost, ljubezen
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Mineral nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, zato mu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Minerali seveda ne delujejo zgolj na fizično telo, temveč vplivajo na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Ločimo jih glede na barvo, obliko, prozornost, prosojnost, itd..., ločimo jih tudi glede na samosvojo energijo, ki je v vsakem mineralu drugačna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA